- Член од
- 23 март 2017
- Мислења
- 469
- Поени од реакции
- 857
Djukic I Gurbindo potpisaa na 3 godini laniШто ќе пишуваат за должината на договорите, кај Михо има само еден тип на договор. Една година, со можност плус една

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Djukic I Gurbindo potpisaa na 3 godini laniШто ќе пишуваат за должината на договорите, кај Михо има само еден тип на договор. Една година, со можност плус една

Djukic I Gurbindo potpisaa na 3 godini lani
Usluga ni naprai seljotoГурбиндо беше најголемата превара што некад потпишала негде у ракомет, ја немам видено некој 1-2 месеци да седи у клуб и да му ја кидне.. добро до душа послабо пратам ракомет од фудбал и тенис, ама пак срамота беше тоа што го направи.
 Kuni za nego e Lazarov. A i karakterno Kuni pokaža deka e Vardar (rakometar so muda da odgovori na predizvik), a ne kao Gurbindo koj e karakter mrtvo puvalo.
 Kuni za nego e Lazarov. A i karakterno Kuni pokaža deka e Vardar (rakometar so muda da odgovori na predizvik), a ne kao Gurbindo koj e karakter mrtvo puvalo.Да не го заборавиме и Толедо, човекот во кој сите се крстеа, а вечито беше повреден и изигра само неколку утакмици, кои повеќето под просек.Гурбиндо беше најголемата превара што некад потпишала негде у ракомет, ја немам видено некој 1-2 месеци да седи у клуб и да му ја кидне.. добро до душа послабо пратам ракомет од фудбал и тенис, ама пак срамота беше тоа што го направи.

И претходни години исто беше, скоро секогаш некој друг ги кревал пехарите.Зошто Борко ги прима пехариве?