Фан клуб - РК Вардар

Против вакви големи екипи се гледа колку многу ни фали среден бек. Какви пробиви имаа Кара, Циндриќ, Скубе - Анте сиромашкиот ни да помисли на такво нешто. Еднаш не успеа да влета низ противничката одбрана. Верувам дека Карапале да беше во ростерот ќе изиграше многу похрабро.
Мислам дека нема да претерам ако кажам дека денес на ниво беше само Тале.
Каков беше оној пенал на Тимур на крај на второ полувреме, мајко моја.

п.с. Има ли бе некој тука што ја модерира темава? Премногу ѓубре се собра. Овој @ilz се гледа тотално залутал пустиот, ама омилени ми се пациенти ко @joveko. Во која дупка беше бе глушец еден кога ние ја силувавме Европа и освоивме две титули? Тоа не може ни да го сонуваш. Иако, верувам дека и ти си дркал ко цела Битола и што после утакмиците кај вас ко шанкуриња трчавте да се сликате со нашите играчи.

Последно уредено:
Против вакви големи екипи се гледа колку многу ни фали среден бек. Какви пробиви имаа Кара, Циндриќ, Скубе - Анте сиромашкиот ни да помисли на такво нешто. Еднаш не успеа да влета низ противничката одбрана. Верувам дека Карапале да беше во ростерот ќе изиграше многу похрабро.
Мислам дека нема да претерам ако кажам дека денес на ниво беше само Тале.
Каков беше оној пенал на Тимур на крај на второ полувреме, мајко моја.

п.с. Има ли бе некој тука што ја модерира темава? Премногу ѓубре се собра. Овој @ilz се гледа тотално залутал пустиот, ама омилени ми се пациенти ко @joveko. Во која дупка беше бе глушец еден кога ние ја силувавме Европа и освоивме две титули? Тоа не може ни да го сонуваш. Иако, верувам дека и ти си дркал ко цела Битола и што после утакмици кај вас се сликаа со нашите играчи.
Joveko matuf e ne gibaj go Mora da prknat i oni nivni 5 minuti se pusti gi malce:)

Не ми се верува дека ова го пишувам ама:Талески е моментално најдобриот играч на Вардар!
Секој натпревар се подобро игра,во одлична форма е влезен,само нека продолжи вака да гази,ќе ни требаат вакви партии од него во баражот со Чешка.

Инаку дај модераторите нека ја зачистат малку темава,нека поделат некој бан ако треба,на што личи ова?
Секакви будали почнаа да улетуваат со идиотски провокации,јас разбирам ривалство и се ама барем да се биде малку умерен и ако веќе провоцираш смисли нешто креативно.
Ова е класично лечење на комплекси ништо друго.

Žalosno e što najverovatno ke ostane ovoj Gadža, i Njokasive ako ostanat da ti se odmili i rakomet i se. Treba koreniti promeni da prai Miho, pa ako treba i podolgo da trae sklopuvanjeto na nov dobar tim.Ovie se epten bosi rakometno, osven fizički predispozicii ništo drugo nemaat. Pravi igrači da go potonat timot, pošebno onoj leviot bek Olivie Njokas. Greota. Dosta im beše edna sezona u Vardar, želba im bila kao brakja da igraat zaedno ete im se ispolni, sea neka palat patikite negde što podaleku od Vardar. Teški momenti se pred Miho, se nadevam deka ke sklopi nešo solidno, bar rakometari fajteri so srce i muda, a ne ovakvi neinteligentni kamenja.

Како што кажав вчера, според мене ова ќе биде последен меч во ЛШ во догледно време.
Убаво збогување имавме на крај, одлично навивање од цела сала. Ја гледам снимката од ЕХФ од пеењето после утакмица и не отсликува ни 10% од атмосферата.
Сто пати подобро навивање отколку со Пелистер, кога непотребно се оддаваше премногу внимание на противниците.

Толку е силата. Имавме 9-6, имавме и добра одбрана на еден противнички напад, 2-3 пати се одбранивме ама на крај копукот Нилсен ја заби и почна нивната серија.
Тале изгази и секогаш кога е во залет, го вадат од игра и се губи.
После тоа Коралес не растури, на никого не му одеше и утакмицата се доигра ревијално.
Очекував тесна победа ако ни одеше се од рака или тежок дебакл, каков што доживеавме.

Ремонт си треба, ама нема да има затоа што нема пари. Просто ко грав.
Не може да купуваме млади македонци што се таленти, затоа што сите одат кај Кире, Пелистер ни е конкуренција за постарите поквалитетни македонци, па останува да носиме странци, за кои немаме пари.

Жалосно е да се распадне клубот, публиката го докажа тоа на крајот, кога на растур систем се пееше уште 20 минути, останаа бар 2500 луѓе во салата. Ама, то је то.
Странциве плачеа на крај, знаат дека никаде нема да доживеат цела сала да им пее Шампионе на пораз од 100 разлика.

Како што кажав вчера, според мене ова ќе биде последен меч во ЛШ во догледно време.
Убаво збогување имавме на крај, одлично навивање од цела сала. Ја гледам снимката од ЕХФ од пеењето после утакмица и не отсликува ни 10% од атмосферата.
Сто пати подобро навивање отколку со Пелистер, кога непотребно се оддаваше премногу внимание на противниците.

Толку е силата. Имавме 9-6, имавме и добра одбрана на еден противнички напад, 2-3 пати се одбранивме ама на крај копукот Нилсен ја заби и почна нивната серија.
Тале изгази и секогаш кога е во залет, го вадат од игра и се губи.
После тоа Коралес не растури, на никого не му одеше и утакмицата се доигра ревијално.
Очекував тесна победа ако ни одеше се од рака или тежок дебакл, каков што доживеавме.

Ремонт си треба, ама нема да има затоа што нема пари. Просто ко грав.
Не може да купуваме млади македонци што се таленти, затоа што сите одат кај Кире, Пелистер ни е конкуренција за постарите поквалитетни македонци, па останува да носиме странци, за кои немаме пари.

Жалосно е да се распадне клубот, публиката го докажа тоа на крајот, кога на растур систем се пееше уште 20 минути, останаа бар 2500 луѓе во салата. Ама, то је то.
Странциве плачеа на крај, знаат дека никаде нема да доживеат цела сала да им пее Шампионе на пораз од 100 разлика.
Точно, атмосферата не ја спомнав. Одлична. Десет пати подобра од саботата. И јас ја забележав реакцијата, особено на странците.

Иако се надевам на најдобро, за жал и мене ми мириса дека од следната сезона почнува распадот. :( Прашањето е дали Михајло ќе се жилави и ќе се распаѓаме во рок од неколку години ко Металург или се ќе случи на брзина.

Kopukot mukaetov da beše normalen ke vložuvaše vo Vardar, a ne izmisluva nov tim. Takvi se makedonskive biznismenčinja, ednaš da ne poddržiš nešto što e najgolem brend. Oni poprvo ke ti poddržat nekoj tim od Srbija ili od stranstvo, ama makedonsko nešto ne daj bože. Ili pa ke ti izigravaat majmuni so vakvi cirkuzi kao Alkaloid i slični sranja.

Kopukot mukaetov da beše normalen ke vložuvaše vo Vardar, a ne izmisluva nov tim. Takvi se makedonskive biznismenčinja, ednaš da ne poddržiš nešto što e najgolem brend. Oni poprvo ke ti poddržat nekoj tim od Srbija ili od stranstvo, ama makedonsko nešto ne daj bože. Ili pa ke ti izigravaat majmuni so vakvi cirkuzi kao Alkaloid i slični sranja.
Ne e normalna nasava drzava,Mukatov pretsedatel na mkd federacija si formira klub.Pa uste i Kire go zema trener na reprezentacija.Kako e mozno pretsedatel da formira klub???ova go nema nikade.Ako veke formiras klub prvo sledi napustanje na federacija pa posle sto saka neka pravi.

Ne e normalna nasava drzava,Mukatov pretsedatel na mkd federacija si formira klub.Pa uste i Kire go zema trener na reprezentacija.Kako e mozno pretsedatel da formira klub???ova go nema nikade.Ako veke formiras klub prvo sledi napustanje na federacija pa posle sto saka neka pravi.
Pa banana sme, se e možno. Samo mnogu se providni so matnite igri. Šupčinja.

Абе може да се склопи добра екипа за домашна титула и 1/8 финале во ЛШ, пак. Еурофарм кој знае каква екипа ќе има следната година, и они ремонт прават. Можеме со нив, друга конкуренција нема. Само испаѓа дека многу играчи ќе го напуштат клубот, можно е едно 8-9. Тото, Валчак, Чувара, Њокаси, Додиќ, Мишевски, си одат. Плус оној Петров што пополнува место најверојатно ќе си оди. Не битен он, ама Гаџа и Диало може ќе си одат, и ете цела екипа. И проблем е што ова ни се деси лани, и под палка на Михо се случувало и порано вакви огромни хокеарски промени да има. Ќе видиме што ќе биде, може не е се толку црно. Со Веспрем и така немавме шанси. Дај да ги добиеме битолчаниве, па барем на домашно поле да ја средиме работава.

Pusi go skopjanec celo Skopje na kur da go stavam. Da vi se mocam vo gradot ciganski doprva Zaev ke vi gi promeni i licnite iminja a gradot ke se vika Tirana. Dosta glumite patrioti preku internet. drzavata ne e nasa povekje. Kakov Vardar kakva reka kakov potok kakov sport kakvo navivanje. Odselete se ednostavno od gradot i drzavata ne se nashi povekje pripagjaat na drug narod nie sme tugjinci vo svoja drzava. Na kogo mu glumite patrioti mrsuli edni. Ako ste tolku jaki patrioti ajde da se sobereme i da se kreneme na vostanie, site da izgineme za nasata majka.
ete toa e patriotizam a ne navivanje za eden posran klub a vo megjuvreme drzavata ni izgore.
SIp tarite ne preebaa, ostana samo edna posledna opcija toa e da se kreneme na noze
VOJNA
Site da izgineme.
Заборави да пиеш од апчињата што ти ги даде чичкото во белиот мантил ???

Со оглед на ситуацијата во клубот и неизвесноста, добро е што не пројдовме и полошо.

Најдобро би било да се направи еден ремонт на лето и да се донесат храбри играчи со доволно искуство и за големи натпреварувања. На 10 од 15 играчи денес им беше страв да им се приближат на противниците.
Но, проблемот е колку е изводливо ова финансиски.
Нека се спремаат добро за натпреварот за титула, многу важен за нас кој ни одлучува и за иднината.
Исто и јас како Вас, не верував дека некогаш ќе кажам дека Талески моментално ни е најдобар играч. Само нека продолжи така. Браво!
Секоја чест за атмосферата денес, и преку интернет се гледаше дека беше далеку подобро од саботата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom