Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Joveko matuf e ne gibaj go Mora da prknat i oni nivni 5 minuti se pusti gi malceПротив вакви големи екипи се гледа колку многу ни фали среден бек. Какви пробиви имаа Кара, Циндриќ, Скубе - Анте сиромашкиот ни да помисли на такво нешто. Еднаш не успеа да влета низ противничката одбрана. Верувам дека Карапале да беше во ростерот ќе изиграше многу похрабро.
Мислам дека нема да претерам ако кажам дека денес на ниво беше само Тале.
Каков беше оној пенал на Тимур на крај на второ полувреме, мајко моја.
п.с. Има ли бе некој тука што ја модерира темава? Премногу ѓубре се собра. Овој @ilz се гледа тотално залутал пустиот, ама омилени ми се пациенти ко @joveko. Во која дупка беше бе глушец еден кога ние ја силувавме Европа и освоивме две титули? Тоа не може ни да го сонуваш. Иако, верувам дека и ти си дркал ко цела Битола и што после утакмици кај вас се сликаа со нашите играчи.

Точно, атмосферата не ја спомнав. Одлична. Десет пати подобра од саботата. И јас ја забележав реакцијата, особено на странците.Како што кажав вчера, според мене ова ќе биде последен меч во ЛШ во догледно време.
Убаво збогување имавме на крај, одлично навивање од цела сала. Ја гледам снимката од ЕХФ од пеењето после утакмица и не отсликува ни 10% од атмосферата.
Сто пати подобро навивање отколку со Пелистер, кога непотребно се оддаваше премногу внимание на противниците.
Толку е силата. Имавме 9-6, имавме и добра одбрана на еден противнички напад, 2-3 пати се одбранивме ама на крај копукот Нилсен ја заби и почна нивната серија.
Тале изгази и секогаш кога е во залет, го вадат од игра и се губи.
После тоа Коралес не растури, на никого не му одеше и утакмицата се доигра ревијално.
Очекував тесна победа ако ни одеше се од рака или тежок дебакл, каков што доживеавме.
Ремонт си треба, ама нема да има затоа што нема пари. Просто ко грав.
Не може да купуваме млади македонци што се таленти, затоа што сите одат кај Кире, Пелистер ни е конкуренција за постарите поквалитетни македонци, па останува да носиме странци, за кои немаме пари.
Жалосно е да се распадне клубот, публиката го докажа тоа на крајот, кога на растур систем се пееше уште 20 минути, останаа бар 2500 луѓе во салата. Ама, то је то.
Странциве плачеа на крај, знаат дека никаде нема да доживеат цела сала да им пее Шампионе на пораз од 100 разлика.
Прашањето е дали Михајло ќе се жилави и ќе се распаѓаме во рок од неколку години ко Металург или се ќе случи на брзина.Kuti da ne procitaat pa I toa da se desiНа крај фали уште Вардар Алкалоид )))
Ne e normalna nasava drzava,Mukatov pretsedatel na mkd federacija si formira klub.Pa uste i Kire go zema trener na reprezentacija.Kako e mozno pretsedatel da formira klub???ova go nema nikade.Ako veke formiras klub prvo sledi napustanje na federacija pa posle sto saka neka pravi.Kopukot mukaetov da beše normalen ke vložuvaše vo Vardar, a ne izmisluva nov tim. Takvi se makedonskive biznismenčinja, ednaš da ne poddržiš nešto što e najgolem brend. Oni poprvo ke ti poddržat nekoj tim od Srbija ili od stranstvo, ama makedonsko nešto ne daj bože. Ili pa ke ti izigravaat majmuni so vakvi cirkuzi kao Alkaloid i slični sranja.
Pa banana sme, se e možno. Samo mnogu se providni so matnite igri. Šupčinja.Ne e normalna nasava drzava,Mukatov pretsedatel na mkd federacija si formira klub.Pa uste i Kire go zema trener na reprezentacija.Kako e mozno pretsedatel da formira klub???ova go nema nikade.Ako veke formiras klub prvo sledi napustanje na federacija pa posle sto saka neka pravi.
Заборави да пиеш од апчињата што ти ги даде чичкото во белиот мантил ???Pusi go skopjanec celo Skopje na kur da go stavam. Da vi se mocam vo gradot ciganski doprva Zaev ke vi gi promeni i licnite iminja a gradot ke se vika Tirana. Dosta glumite patrioti preku internet. drzavata ne e nasa povekje. Kakov Vardar kakva reka kakov potok kakov sport kakvo navivanje. Odselete se ednostavno od gradot i drzavata ne se nashi povekje pripagjaat na drug narod nie sme tugjinci vo svoja drzava. Na kogo mu glumite patrioti mrsuli edni. Ako ste tolku jaki patrioti ajde da se sobereme i da se kreneme na vostanie, site da izgineme za nasata majka.
ete toa e patriotizam a ne navivanje za eden posran klub a vo megjuvreme drzavata ni izgore.
SIp tarite ne preebaa, ostana samo edna posledna opcija toa e da se kreneme na noze
VOJNA
Site da izgineme.