kano
Farang
Договорен е среден бек,од втора половина на сезона.
ajde povise info bar od kade e lol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Договорен е среден бек,од втора половина на сезона.
Sevaljevic? Toj bese I lani 6 mjeseca ☀️Договорен е среден бек,од втора половина на сезона.
Koga ke znam povekje ke pisamajde povise info bar od kade e lol
Пиши, па и утепанине Спорт1 да препишат. И онака немаат што да објават.Koga ke znam povekje ke pisam
Ќе ви вадат парола : Ви нема спас, Бутел е вашиот крај !Од општина шпонскава сдс собрала некои дрипци да навиваат утакмицава. Пееја песни од Комити цело време, ама пееја и против Вардар. Вујо педер, пичка ви матер, пуши Вардар, па дури и во Бутел ви се ебат сестрите![]()
Ја би додал дека и публиката ќе си ја заврши својата работа...Значи следни натпревари ни се 10.10 дома против Металург ( Мак. првенство) и на 13.10 дома против Монпеље (ЛШ). Последниов натпревар против Кил го одиграа доста добро, а дека Кил беа ван натпреварот и тоа стои. Стварно лошо изиграа и во одбрана и напад. Иначе Монпеље во прво коло дома изиграл 29-29 со Пик Сегед, а во второ коло изгубил убедливо во Алборг со 36-28. Делува дека се повеќе домашна екипа, па се надевам дека ќе успееме да дојдеме до многу значајна победа.На овој натпревар и дефинитивно ќе бидеме засилени со Кудуз кој против Бутел покажа дека е ок, а се надевам дека и Гаџа ќе покаже повеќе во напад, како реализаторски така и со асистенции. Се надевам дека повторно еден од голманите ќе има свој ден пошо нели тоа е секогаш повеќе од потребно, односно пола работа е завршена кон нова победа.