Фан клуб - РК Вардар

Да се потсетиме,на денешен ден пред 7 години.:ljubove:

Чисто отидов да проверам и како скролам си помислив сигурно го избришале постот, ама не ни срам ни перде коментарот го избришале

Sent from my iPhone using Tapatalk
Дааа, и јас проверував. Не го избришале, го имаат скриено. Стои дека има три коментари за објавата, а кога ќе отвориш нема ниеден.

Каков фејк портал, ептен ми е мерак како им се насра на "новинариштата".

п.с. Иначе им прокоментирав дека го избришале на Патрик коментарот.. И ме избришаа и мене. :D

Чисто отидов да проверам и како скролам си помислив сигурно го избришале постот, ама не ни срам ни перде коментарот го избришале

Sent from my iPhone using Tapatalk
Koe dno-dna

Дааа, и јас проверував. Не го избришале, го имаат скриено. Стои дека има три коментари за објавата, а кога ќе отвориш нема ниеден.

Каков фејк портал, ептен ми е мерак како им се насра на "новинариштата".

п.с. Иначе им прокоментирав дека го избришале на Патрик коментарот.. И ме избришаа и мене. :D

Изгледа не им иде со прегледи па време е да појачаат прегледи со лажни вести.

Дај лупнете им репорт сите за ширење на фејк-њуз па да ги избришат нив, или shadow ban да им лупнат уште поболно ќе им е

Монпеље на домашен терен го растури Кил 37-30. Од почеток до крај ги мелеа, ептен разноврсна игра. Плус мислам дека играа без Симонет, Дуарте и уше некој ако не се лажам. Шего се повампири на гол, еден период во второ некои 7-8 минути гол не можеа да му дадат. Ќе биде тешка со педериве. Пуни со самодоверба ќе стигнат у Скопје. Ама наше е да им пореметиме плановите, као и на секој:)

Последно уредено:
Не непроверена вест дека дечкото сака да си оди, од квази портал што не постои, сите наседнавте и одма како не го бива, како не е толку добар, па можеме да се ослониме на Столе повеќе па на Атанасовски, а дечково нит сака да си оди нит не го бива туку баш напротив многу е океј, врши голема работа и во напад и во одбрана и е доста битен дел од тимот според мене... :)
Монпеље вчера го изгази Кил, у гости го папаа 8 од Алборг така да они се тим што увек се топло ладно, у најбоље состав губат коа се фаворити, а коа се најслаби и коа очекуваш да ги потопат, они тепаат ама у Скопје годинава не знам кој би тепал :D

Ono što vidim je da im fali srednjak koji drži kontrolu, ali i Vardar ga traži, pa ga nema na tržištu... znaci baraat sreden, ama tesko idelo ;)
Толку ли не може да се најде некој солиден среден бек од екс ЈУ простор?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom