- Член од
- 6 мај 2021
- Мислења
- 705
- Поени од реакции
- 1.290
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Топ засилување би бил.И така Талпа Талесен е вишок.Да го мацнеме овој а?![]()
Вишок, ама за домашно не ќе да е ради тоа глупо правило за домашни играчиТоп засилување би бил.И така Талпа Талесен е вишок.
Toa ne ubija, ne sme istiot tim. Da go nemaše toa glupo pravilo ušte od sea ke ja zapiševme titulata. Vaka eden tim vo LŠ, a osakaten vo domašno.Вишок, ама за домашно не ќе да е ради тоа глупо правило за домашни играчи
Bas toa si mislev, eve da receme Vardar gubi titula od surite ima uste vajld karta, imame nekakva sansa za ls ili po defolt igrame liga evropa ?Toa ne ubija, ne sme istiot tim. Da go nemaše toa glupo pravilo ušte od sea ke ja zapiševme titulata. Vaka eden tim vo LŠ, a osakaten vo domašno.
Bas toa si mislev, eve da receme Vardar gubi titula od surite ima uste vajld karta, imame nekakva sansa za ls ili po defolt igrame liga evropa ?
Hehe hipoteticki mislev, ako ja napolnat ledeneta pa da go aktiviraat vulkanot imaat sansi .... da go krenatdaj bidi malku seriozen...
jas sfakam deka lani bevme minimalno podobri samo na krilnite pozicii i na pikerama sezonava so zasiluvanjava sto gi zedovme jas ne gledam na koj a pozicija oni se konkurentni ako zapneme...
![]()
Вардар останува без македонски репрезентативец - заминува на Исланд - 24 РАКОМЕТ
Македонскиот ракометен првак Вардар му дозволи на репрезентативецот Томислав Јагуриновски да замине од клубот и да почне интернационална кариера. Јагуриновски доби покана од неговиот поранешен тренер Стевче Алушовски да се пресели на Исланд каде тој го води тимот на Тор Акурејри во Втората лига...24rakomet.mk
Еден пакет рибиbas me interesira kolku osteta zele
Еден пакет риби
Нормално дека би аплицирале за вајд карта,ехф решава на која екипа ќе и даде.Ако не се лажам годинава и веспрем игра со вајлд карта/2ри беа у првенство...мислам дека беа 3 вајлд карти или така нешто,ако некој знае поише нека пише...Bas toa si mislev, eve da receme Vardar gubi titula od surite ima uste vajld karta, imame nekakva sansa za ls ili po defolt igrame liga evropa ?