Фан клуб - РК Вардар

Сега прашање дали ќе може да тренираат во салата или ќе тренираат на друго место, а ќе играта само таму. Дај општината нека ја заврши салата 100 метри од оваа, што ја гради веќе деценија. Таа е скоро готова.

Класика, траљаво прво полувреме па голем пад на почеток од второ и после се стегнуваме меѓу 45 и 50 минута и со јака одбрана ја решаваме утакмицата.
Господ да го поживее Тимур, како ги решава во 5-1 одбрана.
Ајде уште Металург и да се стави крај на оваа измачувачка сезона, со два освоени трофеи.

Аман веќе од овој "преку кур ми е лигава" став. Кога стегнавме одбрана и Кизиќ фати неколку топки одма избегавме на +5. Ај уште едно коло.

Туку, што се случува во Битола? Ја слават титулата?

Аман веќе од овој "преку кур ми е лигава" став. Кога стегнавме одбрана и Кизиќ фати неколку топки одма избегавме на +5. Ај уште едно коло.

Туку, што се случува во Битола? Ја слават титулата?

Vo Bitola na Tera tv javile deka završilo nerešeno.

Мора ментално да се издржи и последната со Металург, и тие тепаа денес со Бутел, нема ништо да им значи ама со нашиов пристап стандардно ќе бидеме напнати 50-на минути.
Инаку, славјето во Битола било одложено за во август, после турнирот во Струга.

Немојте така за тимот што е тука негде со Вардар. Кај нас само Диборов е појак друго горе доле исто.

Со Металург е на 3ти јуни? Ќе се прави организација за пред сала? Ај кој е поблизок до екипава од Комити нека пушти муабет..

Со Металург е на 3ти јуни? Ќе се прави организација за пред сала? Ај кој е поблизок до екипава од Комити нека пушти муабет..
На резултати пишува дека е на 3.06. Во 17ч. Е сеа колку е точно незнам, во последно време не знаат што пишуваат на резултати, до пред недела дена пишуваше дека е на 4.06.
Автоматски споено мислење:

И бидејќи е крај на сезона, некако да стигне збор до управа или да се направи петиција нешто (вие што знаете повеќе за петиции такви работи) за да се повлече дресот со бр. 27, ако оставиме така ќе помине и на никој нема да му е гајле (од управава), така и за Кара беше, искрено и тој заслужи да се повлечи 18ка.

Последно уредено:
И така битолчани се "занесваја, оти Вардар му го зеде дандало". :pos: Ахахахах овие стварно мислеа дека Пролет ќе извадел нерешено кога на Вардар му требаат две победи до крај. Пролет вака да игра мотивирано и во тие челенџ купови, може ќе победи некој тим од Белгија/Чешка (иако рака на срце, они се рекордери со најубедлива победа во било кој куп).
Ајде уште една победа и официјлна титула освоена.

malce pustiv prolet vardar kolku da se iznerviram...
prolet ima napad za izednacuvanje na 19:20 rezultat, eden od prolet protrcuva niz odbranata na vardar i cist zicer fakja pogodete koj "kizic".
nareden napad sutkat vardar i golmanot faka, prolet trga vo napad, vardar se postavuva vo pet eden i posle 10 sekundi edniot sudija ja vrakja akcijata korner za vardar... davat gol i dva razlika povtorno...
brza akcija na prolet za namaluvanje na eden gol, vardar vo napat ljufkat, povtorno napad za izednacuvanje... dve tri dodavanja i ovaj istiot sudija koraci sudi od nigde nikade...
i go frliv telefonot, iskluciv... do koga be so takvo sudenje i so takvi mihajlo-nacevci finti?
se uplasivte da ne izgubite slucajno?
samo edna rabota ke vi kazam brojano vi e vremeto!
znajte so ke vi se sluci taka ako sudite vo bitola do godina koga ke ima publika?
Малце да се посмееме.

Ја слават титулата од Струга сеуште... :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom