Јас би се воздржал од заебанции до 4 јуни или кога и да играме. Да не закобиме, па да не изеде помрачина 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тогаш ќе бидеме како шурамоуд ќути и пу.иЈас би се воздржал од заебанции до 4 јуни или кога и да играме. Да не закобиме, па да не изеде помрачина![]()
Мислам дека оваа беше попроблематична. Зошто не се чувстуваше толку притисок, а Пролет не се слаби, па некако мислев дека има повеќе шанси тука да се сопнеме. Со Металург е последна и доста сериозно ќе влеземе, така што мислам дека шансите за кикс се помали таму. Плус, слаби се они, се мучеа денес со Бутел.Јас би се воздржал од заебанции до 4 јуни или кога и да играме. Да не закобиме, па да не изеде помрачина![]()
Не се слаби, ама тренерот им е крш. Вардар игра дома и би требало барем на последната утакмица да се потруди и да изигра јако.Плус, слаби се они, се мучеа денес со Бутел.
Дали се сериозни овие?? Мрдната работа..Сериозно мислат дека на Вардар му треба помош од судии за да го победи Пролет?
![]()
Реакции од Битола: Време е во спортот победникот да го решат играчите, а не судиите
По долгогодишната „монотона“ доминација на Вардар во Суперлигата, конечно оваа сезона гледаме вистинска ракометна битка на македонскиот паркет, кога во прашање е шампионскиот трофеј. Еурофарм Пелистер има јасни амбиции да го симне од тронот „црвено-црниот“ тим на Стевче Алушовски, но иако по...www.gol.mk
Па, не сме толку уверливи како што се пувамеТогаш ќе бидеме како шурамоуд ќути и пу.и
Ќе јаде рапушки, кога тогашInače ova go pišuva na fejs kopiljot na
Pretsedatelot na Sterjofarm, taka da smejurija.
Тешко...ах да се вратат тие денови.
Ја со автобус до Белград, па летав до Дортмунд, па од таму со воз до Келн. Уште брод да фатев.Пред 2 години @Клипче беше гризнат од @The Accountant од непознати причини, па го фати некое беснило и @Клипче му подаде рака на Мицковски као браќа да се. @Saber Rider тргна у Келн без карта, едвај најде за на полувреме да бара некој да му ја купи од што беше разочаран од резултатот. Крајниот епилог го знаеме, ама не знаете дека @The Accountant фати топка на трибини и вечерта пред хотел си подаваше со ѕидот и ги учеше случајните минувачи која е тајната на нашите бекови.
A, @VardarVoSrceto вети дека ако победиме ќе се бањаме у фонтаната пред катедралата, секако излажа демек ладна му е водата
Каков хаос беше тие 2 дена... ах да се вратат тие денови.
Причината ја знае @Клипче ама не сака да ја каже.... Изеде бурек дека нема шанси да се врати Вардар, а после пеналот на Чупко за да дојдеме на -4 му реков дека ако го дае Чупко пеналот, ја вртиме утакмицата.Пред 2 години @Клипче беше гризнат од @The Accountant од непознати причини, па го фати некое беснило и @Клипче му подаде рака на Мицковски као браќа да се. @Saber Rider тргна у Келн без карта, едвај најде за на полувреме да бара некој да му ја купи од што беше разочаран од резултатот. Крајниот епилог го знаеме, ама не знаете дека @The Accountant фати топка на трибини и вечерта пред хотел си подаваше со ѕидот и ги учеше случајните минувачи која е тајната на нашите бекови.
A, @VardarVoSrceto вети дека ако победиме ќе се бањаме у фонтаната пред катедралата, секако излажа демек ладна му е водата
Каков хаос беше тие 2 дена... ах да се вратат тие денови.
Коњаникот е цар, со уште еден дечко од екипата тражеа карти и за 10 евра му било прескапо наместо да лапнат 2 карти одеднаш, вртеа уште саат-два за да најдат карта за другаротОва за Коњаникот е надалеку чуено и раширено...![]()
![]()