Фан клуб - РК Вардар

Чим сите играат под перформансот и се куропецаат јасно е кој е кривецот. Прво Аљуш аут, па после сите други по него, а пожелно прв од играчите да лета е Торко. Погнасен и потоксичен лик не паметам да имало на спортскава сцена кај нас. И тука веднаш се враќаме на Аљуш, кој му даде 60 минути да стои на голот. Тотално излапен е човекот, нека оди таму во Романија ако прелаже некоја екипа барем уште 2-3 години да биде тренер.

Треба да си отиде Алушевски. Готово е со него, отиде возот, нема назад. Нека ја доврши сезоната и толку.

Борко и мене ми бил секад одвратен. Човекот не може да се одржи во некоја пристојна физичка форма, а тука си зима за право да се дере на кој стигне како згрешиле. Нека го шутнат и него. Па уште лани ми се правеше светец како дошол он за помала плата да го помогне Вардар, му се чуделе во Португалија како сакал да си замине, ама морал да дојде зошто клубот бил во тешка ситуација. Многу самобендисан и антипатичен тип.

Овој Дисингер нека се пакува уште денес. Може најпрецент играч што некогаш играл за Вардар. Во поглед на сооднос, почит што добива од навивачи и колку всушност покажал на паркет во овие три години.

Океј беше придонесот на Карапалевски во напад да не претеруваме, 3/5 реализација имаше. Ја забрзува доста играта кога е на терен, опасен е во контри и полуконтри. Мора да работи на шутот, како и на подобра контрола врз своето тело во некои ситуации, бидејќи е склон кон пробивања. Со оглед на тоа што е метро и желба за растење, ако планира да изгради посериозна кариера офанзивно мора да биде многу добар.

Последно уредено:
Мене не ми влева многу надеж Карапалевски дека ќе израсне во играч за некое сериозно ниво. За централни бекови е битно да може нагло да смени правец, за да исфинтира. Да биде покоординиран од сите останати играчи. Он ми делува дека премногу линеарно се движи. Како што вика Chronysync, нема контрола на своето тело. Затоа и прави пробивања, ќе направи чекор, два и не може да застане, веќе премногу инерција има. И Талески има такви моменти, ќе тргне на гол, и он е свесен дека направил грешка, ама више касно е, не може да се сопре. Брз е дечкото, ама тие работи обично се дел од атлетска надареност на спортист. Не знам дали се учат.

За кого е и многу е
п.с. Од тука им се ултрасите
Одете скријте се во спортска меана, воџите ваши од кај шо вадат секојдневно слики а на 200 метра од стадионот кај шо ви е слога домаќин против вас.

Стефчо се накурчил, чак више и не иде на пресови после натпревар. Брао Стево, дупи си коа можеш.

Стефчо се накурчил, чак више и не иде на пресови после натпревар. Брао Стево, дупи си коа можеш.
Владо има 2 европски титули повеќе од Стево, секако дека неговото експертско мислење е повалидно.

Владо има 2 европски титули повеќе од Стево, секако дека неговото експертско мислење е повалидно.

so vlado nema zaebancija, on e duplo trofeen i od kire...

kire ispadna najgolem luzer, da dojdese koga go barase sams ke imase 3 tituli evropski prvak vaka stole i vlado ni se najtrofejni igraci bar za ls

kire ispadna najgolem luzer, da dojdese koga go barase sams ke imase 3 tituli evropski prvak vaka stole i vlado ni se najtrofejni igraci bar za ls
Кире исто има две титули во ЛШ.

со вакви днопертизи, лузер можеш да бидеш само ти, а не Кирца.

Кире исто има две титули во ЛШ.
Една титула има Кире,само со Барса 2015.

Со Сиудад и со Атлетико има по едно финале загубено,исто и со Нант 2018та изгуби во финале.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom