- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 7.275
- Поени од реакции
- 43.843
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Леле само да не тера ова со короната и понатаму, не можам да замислам каква атмосфера ќе има понатаму кога ќе се сретнуваме со нив.
Ова е под нивото на секој професионален спортист.
Изнервиран беше изгледа ептен ради тој плавиот картон, и веројанто ќе лапа казна првите неколку натпревари. А и кој знае што му пееле за вака да изреагира.Ова е под нивото на секој професионален спортист.
Треба машки да поднеси пораз. И покрај овај циркуз на Столе , за дечкото имам ОК мислење, ама вакви испади не му требат .
Кој играл некој спорт знае, ако почниш да се замараш со публика само поќе ќе те провоцираат .Изнервиран беше изгледа ептен ради тој плавиот картон, и веројанто ќе лапа казна првите неколку натпревари. А и кој знае што му пееле за вака да изреагира.![]()
Добре бе друже, нормално е ова, имаше и мал инцидент, после толку време дерби а и Столе не е обичен капитен туку е фан на Вардар. Јас верувам дека ништо лошо не мисли за вас, едноставно тоа е дел од вакви натпревари, а и реално ако ги нема , шо ќе бараме по стадионите и по салите, ова само направи за понатаму да гледаме поинтересни утакмици и во Битола и во Скопје.Кој играл некој спорт знае, ако почниш да се замараш со публика само поќе ќе те провоцираат .
Барем Столе тоа треба да го знае.
Сепак е Македонски репрезентативец и почитуван надвор од терен .
Шо мисли за било кој е негов проблем.Добре бе друже, нормално е ова, имаше и мал инцидент, после толку време дерби а и Столе не е обичен капитен туку е фан на Вардар. Јас верувам дека ништо лошо не мисли за вас, едноставно тоа е дел од вакви натпревари, а и реално ако ги нема , шо ќе бараме по стадионите и по салите, ова само направи за понатаму да гледаме поинтересни утакмици и во Битола и во Скопје.
Еве гледај од друг аспект и замисли ова Лазаров да го прај ... Јас глава клавам дека никогаш нема на тоа ниво да падни.