Фан клуб - РК Вардар

Колку и да е миленик, не треба ова да се оправдува. Секогаш имате оправдување за секој испад на Столе, а другите со дрва и камења по нив.

На Столе не му бил битен ракометот, играл ради Вардар и не се замарал што ќе каже некој друг.

На Талески не му е битен ракометот, игра колку да земе пари, океј?

Не ги споредувам играчите, тоа е лудост, ама не може било кој друг играч да го направи ова истово како Столе да биде мајмун или кретен, а Столе херој да биде пошо не се замарал шо ќе кажат другите...

Ова да го направеше било кој друг, со дрва и камења ќе мававте по него.

И не, не е алиби ако освоиш трофеи па ајде ти се може да се глупираш, спортист е спортист и со 0, и со 20 трофеи.

Секоја чест за неговата љубов кон тимот, и за цел придонес што го има за целиот успех на Вардар, да не рече некој го плукам него, напротив го почитувам многу, ама ова не е во ред.

***Ако во наредниов период некој друг наш ракометар направи циганска работа, нека важи и за него дека ИГРАЧ (било кој), исто не се замара за никој околу него***

Дали е Борко, Тале, Гоце, Манасков, или некој друг, сеедно.

Бидете малце објективни, не глејте од аспект на фанови на Вардар.

Procitaj si go uste ednas postot. Sam navede deka Stole igra radi Vardar odnosno se identifikuva so Vardar. Poveke od ova navivac na nekoj klub nemoze da pobara.

Si imase i Stole periodi koga bese kritikuvan koga go donese i branese drugarceto Manaskov.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ќе јаде шамарници Орката уште првите натпревари или од Столе или од Калараш.
Ќе ја вратам после утакмицава да видите една реакција на Столе кога дибеков сред полуконтра, наместо да му спушти на пикер, ја запре акцијата. Столе беше како WTF bro, а овој до пипците прави демек смири напад (губевме 4 на 10тина минути до крај).

I jas ja primetiv reakcijata, toa e toj rakomet na Lino od prethodniot vek ili uspori ja akcijata ili pak koga ke se krenes na shut bidi pod kontakt moze ke ti svirat faul.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Столе има достигнато такво ниво и респект во Вардаар, од секој Комита и од секој искрен навивач, безразлика што и да направи никој нема да го осуди. Столе докажал на теренот и вон теренот колку е поврзан со Вардар. Тапшал стомак на пријателски натпревар у Струга, не баре куро му го изваде на Чкембарите... :D

@Velgor ти шо ќе кажеш?
Русинче биди си мирен (очекуваш моја реакција од перформансот на Талески), изнервиран сум уште од водењето на екипата на Аљуш. Не ми се пишува ништо и немам намера никого да напаѓам или да бранам од играчиве, само Аљушот се виде каков капацитет има. Да играш со иста постава 60 мин. на отворено бетонско игралиште, со напален Пелистер како да играат финале во лига на шампиони, треба да си или тежок кретен или комплетен идиот.

Русинче биди си мирен (очекуваш моја реакција од перформансот на Талески), изнервиран сум уште од водењето на екипата на Аљуш. Не ми се пишува ништо и немам намера никого да напаѓам или да бранам од играчиве, само Аљушот се виде каков капацитет има. Да играш со иста постава 60 мин. на отворено бетонско игралиште, со напален Пелистер како да играат финале во лига на шампиони, треба да си или тежок кретен или комплетен идиот.
Така е Велгорче,сите сме изнервирани.Не сакам да те провоцирам ни да се карам,сакам два збора за Орката да пишеш,зашто нели он беше боље од Санталов
Автоматски споено мислење:

@Saber Rider многу зезнато шо неможе пп да ти се испрати!

Колку и да е миленик, не треба ова да се оправдува. Секогаш имате оправдување за секој испад на Столе, а другите со дрва и камења по нив.

На Столе не му бил битен ракометот, играл ради Вардар и не се замарал што ќе каже некој друг.

На Талески не му е битен ракометот, игра колку да земе пари, океј?

Не ги споредувам играчите, тоа е лудост, ама не може било кој друг играч да го направи ова истово како Столе да биде мајмун или кретен, а Столе херој да биде пошо не се замарал шо ќе кажат другите...

Ова да го направеше било кој друг, со дрва и камења ќе мававте по него.

И не, не е алиби ако освоиш трофеи па ајде ти се може да се глупираш, спортист е спортист и со 0, и со 20 трофеи.

Секоја чест за неговата љубов кон тимот, и за цел придонес што го има за целиот успех на Вардар, да не рече некој го плукам него, напротив го почитувам многу, ама ова не е во ред.

***Ако во наредниов период некој друг наш ракометар направи циганска работа, нека важи и за него дека ИГРАЧ (било кој), исто не се замара за никој околу него***

Дали е Борко, Тале, Гоце, Манасков, или некој друг, сеедно.

Бидете малце објективни, не глејте од аспект на фанови на Вардар.
Ау па ти се бодеш!

Истите работи шо ги зборевме и не нервираа се случуваат пак и во новава сезона, минатата сезона без бекови имавме поуиграни и помодерни акции него сега ама пак ќе кажам, тоа е резултат на лошиот пазар по терк на нашиот тренер, кој по секоја цена форсираше за поединци за кои нема место во екипа која хараше модерен ракомет со години.

Имаше такви пар брзи акции и реализации кои потсетија на екипите на Раул и Парондо ама кратко траеше тоа, 2-3 пати се случи во 60 минути, останатото беше мачење.

Мене не ми е јасно зашо не се пробаа Векиќ или тој пољакот во одбрана место Столе, очигледно беше дека е слаба алка(не му замерувам) и стварно е крајно дебилно да го играш 60 минути одбрана-напад.

За господинот од Бундеслигата нема да трошам зборови, сите знаат кој му е максимумот и тоа што он има можност да носи дрес на двоен европски првак е ништо повеќе од сплет на несреќни околности.

А Вујин ако продолжи вака, Лацкович за него ќе испадне Карабатич.

За џабе се потроши еден цел трансфер рок, сега ќе бидат изгубени некој натпреавари кои мора да бидат добиени за потоа Алушевски да биде сменет и да се пробува да се спаси сезона. И сето тоа зошто ете он мораше да си ја добие шансата, а со ништо во ниеден момент ниту во ниедна екипа нема покажно дека треба да се положи каква било верба во неговите тренерски способности.

Не само што стилот на ракомет што го тера е старомоден и некарактеристичен за Вардар туку и самата примена на тој стил он ја прави катастрофално. Секој ден каде што он е сеуште тренер е само уште еден ден штета што ќе треба да се поправа потоа.

Треба да си луд Столе да го оставиш вчера толку минути да игра а имаш замени на клупа. Па ако не си ја спремил екипата за натпреварувачки меч ( распашана команда беше она), не го користиш мечот за разигрување на новите играчи. Тогаш за што го играш тој меч? Да ги испоповредиш старите играчи со тоа што ќе ги форсираш по цели натпревари да играаат уште од почеток на сезона кога не се во полна форма.

@Velgor ти шо ќе кажеш?

Реално, што да ти каже? И самиот е свесен дека месец дена тука верглаше во празно и го бранеше дудукот. Што да се каже за бек кој во финале на еден турнир само 2 пути се обидува да шутне на гол ( муда кикирика) и тоа што го шутна не добаци, или жива му ја фатија голмани од типот на Чане и Благојче. Што да каже за чоек кој е посебно дрво и во одбрана. Па колку само топки сервираа Еурофарм до пикер преку него, чудо едно. Столе и Калараш му се напиздија до максимум пошо е ебиветар. Кога од некој не бива ракометар не бива, плус у комбинација коа немаш муда и не чуствуваш ништо према клубот за кој играш го добиваш Талевски.

Тргнете од тоа дека Тале немаше муда да иде на шут против аптекариве на пријателски турнир. Што да очекуваме у ЛШ и Сеха?
Поголема е веројатноста Дисингер да има цела сезона без повреди него Филипче да превземе одговорност и да шутира.

Поголема е веројатноста Дисингер да има цела сезона без повреди него Филипче да превземе одговорност и да шутира.
Предни вкрстени,неофицијално.Ако се потврди дијагнозата,раскин на договор ќе има

Предни вкрстени,неофицијално.Ако се потврди дијагнозата,раскин на договор ќе има
Ne ocekuvav deka e seriozna povreda, na prenosot koa spomnaa mi licese na sitna povreda, togash ke mora da se bara nov lev bek, po moznost da ne e nekoj ala Vujin ili Taleski.

Ne ocekuvav deka e seriozna povreda, na prenosot koa spomnaa mi licese na sitna povreda, togash ke mora da se bara nov lev bek, po moznost da ne e nekoj ala Vujin ili Taleski.
Вугринец е слободен

Вугринец е слободен

Реално, што да ти каже? И самиот е свесен дека месец дена тука верглаше во празно и го бранеше дудукот. Што да се каже за бек кој во финале на еден турнир само 2 пути се обидува да шутне на гол ( муда кикирика) и тоа што го шутна не добаци, или жива му ја фатија голмани од типот на Чане и Благојче. Што да каже за чоек кој е посебно дрво и во одбрана. Па колку само топки сервираа Еурофарм до пикер преку него, чудо едно. Столе и Калараш му се напиздија до максимум пошо е ебиветар. Кога од некој не бива ракометар не бива, плус у комбинација коа немаш муда и не чуствуваш ништо према клубот за кој играш го добиваш Талевски.
Каков тандем сте со рускиот готвач, вака не биле уиграни ниту сестрите судијки - Бонавентура. Ептен имате исти мислења и размислувања:backa:. Продолжете си понатаму во вашата идила:ljubove: и не ме спомнувајте мене во вашите постови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom