Фан клуб - РК Вардар

Фламинго е сопственост на Новоматик АГ,каде што до 2004 е директор комесарот Јоханес Хан,другар му на ЗЗ

па на Мијалков, неслучајно го води вмровка со тапија

Sent from my iPhone using Tapatalk

Како Столе нема ни да биде, но дека ќе биде доста добар, тоа да.
Искрено ретко шанса добиваше, а и за тоа што го доби, се покажа колку толку дека има потенцијал во него и може многу да напредува.

Горпкшин време е да се шутне. Нека си го земат Пелистер.
Автоматски споено мислење:

Нов газда?
Од каде одеднаш пари за такви играчи?
Спонзорите се исти,само видоа дека не иде со домашни играчи и одврзоа кесето.
Иначе и Брест како и Бате Борисов е национален проект.
Белгазбанк - националната банка е главен спонзор
Автоматски споено мислење:

Дибиров и Калараш нема повеќе да играат за репрезентација!

Последно уредено:

Еве едно видео од овој голманот,солидно изгледа,според статистиката е еден од подобрите голмани во Француско првенство.

Се надевам ова е само почеток со засилувања.:)

Од видеово се гледа дека голманов има голем потенцијал. Рефлекс, брзина, отварање.. У комбинација со Периќ се мислам ќе имаме добитна комбинација. Ние коа ги преживеавме Калифа и Кугис, на коњ сме:)) Ајде сеа уше Кара на среден, и нешо јако на десен бек.

Во Битола греење што нема нема туку изгледа и нет снемало :icon_lol:
Излезени се на битолскиот аеродром,Алиловиќ да го пречекаат

Иначе, Пелко дефинитивно си отиде, убаво сум си мислел :D Доколку остане Горпишин, пикерската позиција е пополнета, исто и лев бек и лево крило, одбрана горе-доле може да се каже, останува среден и десен бек. Не знам и за десно крило што бидна, дали ќе дојде Костески. Инаку, океј ми е потегов со голманов, само со Борко и Кизиќ ми беше ризично, а од друга страна да донесеа некое појако име ќе имаше притисок да се дава поголема минутажа на него, а имајки го и Борко ќе трпеше Кизиќ. Вака, може да се ротира со 3-цата, а ако виделе нешто во овој и Периќ поработи со него може џек-пот да искочи :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom