Фан клуб - РК Вардар

Втората понуда од Мешков ги ебе кокошките
Автоматски споено мислење:

Може и да не е вистина,ама Мешков и за Столе имале понуда испратено.
Да го препорачаат дилерот другарите ако може. Инаку за останатото около СС, сигурно не е чист 100% но за нашиве "бизнисмени" e господин човек на неколку нивоа повисоко. Зашто дури нашиве само трпаат у џеб овој трпа и дел враќа назад на луѓето преку клубови, инфраструктура и слично што е многу паметно. Низ еден муабет со професори по бизнис студии во Холандија, дискутиравме корупцијата тука и таму и викаат и кај нас има корумпирани личности во сите сфери разликата со Балканот е во тоа што кога нашиве крадат го прават на начин да не почувствува народот.

Така да профилирајќи го СС според сите информации е уствари типичен бизнисмен од модерна школа, што реално никој не прави луди пари со играње според правила да не се залажуваме. Искрено мене ми е гајле за тоа што кој прави у позадина ако не е он, ќе бидне некој друг само што он у меѓувреме враќаше назад на градот и државава преку клубот и слично.

Мешков и Металург, тие се тие гомно клубови што мислат дека ако ни ги купат најјаките играчи дека инстантно и они ќе стекнат слава. Тоа што Металург го правеше на времето само за да не сме толку јаки сега го прави Мешков. И едните јадеа кур, еве сеа и другите јадат. Мизерија невидена се.

Досега потврдени играчи:
Ристовски, Кизиќ, Чупиќ, Дибиров, Дисингер, Санталов, Стоилов, Јагуриновски, Димитриоски, Кукуловски, Карапалевски, Мишевски, Костески
Горпишин, Пелко и Калараш засега 50-50.
Ако останат сите погоре наведени, тимот ќе наликува на оној фудбалскиот од оваа сезона. Млади и по некој искусен.

Досега потврдени играчи:
Ристовски, Кизиќ, Чупиќ, Дибиров, Дисингер, Санталов, Стоилов, Јагуриновски, Димитриоски, Кукуловски, Карапалевски, Мишевски, Костески
Горпишин, Пелко и Калараш засега 50-50.
Ако останат сите погоре наведени, тимот ќе наликува на оној фудбалскиот од оваа сезона. Млади и по некој искусен.
Da donesat uste desen i sreden bek solidni igrachi, top kje sme ovaa sezona.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

За Калараш сигурен сум дека ќе остане,премногу се врза за Скопје и за Вардар,се гледа дека му е добро овде едноставно се пронајде себе си,да не заборавиме дека и сам си го откупи договорот за да остане кај нас.

Инаку за екипата и не е така лоша,ќе видиме какви се амбициите и буџетот со наредните неколку засилувања.
За првава сезона е битно само да бидеме стабилни со плати,подоцна ќе ја надоградуваме екипата,сепак нашите цели за сезонава ќе бидат некаде во Мај кога ќе водиме битка со Еурофарм за титула,така да не ја исклучуваме можноста и за некое зимско засилување.

Цар е Тимчо, ама боде очи ова 2021. Имате информации на другите продолжени колку им продолжија?

Секоја чест за Михајло ама не гледам тука некоја долгорочност. Некако се навикнав човеков да го гледам како фигура ангел чувар што постојано на различни начини од позадина му учинува на Вардар.

Страв ме фаќа кога при првата криза ќе биде распната новата управа за евентуални лоши резултати затоа што сепак сите ќе ги споредуваат со успешните сезони од Самсоненко ерата.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Пелко си отиде, така? Се чека на одговор од Калараш, а не знам што е со Горпишин, се споменуваше дека Мешков го сакаат и него, ама претпоставувам и тој е во опција за останување? Со нив двајца и Столе, сме покриени и на пикер, и ќе остане да се пополни на среден и десен бек

Подобро е Пелко да остане, отколку Горпишин.

Подобро е Пелко да остане, отколку Горпишин.
Малиот многу ме потсеќа на Столе ако остане верувам ќе има многу поголема минутажа и ќе се развие во топ пикериште нема да може да го држат исто како Стоилов

Малиот многу ме потсеќа на Столе ако остане верувам ќе има многу поголема минутажа и ќе се развие во топ пикериште нема да може да го држат исто како Стоилов
Сериозен си?
Пелко никад нема да биде играч,а не па како Столе.
Една нога на Столе се колку двете негови,со такво листче у одбрана си само подвижни 2 минути,ништо поише.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Дибиров имаше валдиден договор од 2014. Он пред да почне новата сезона ќе наполни 37. Каде и да отидеше, ќе се соочеше со големо намалување во платата. А плус и со кризава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom