да,нашиве услови ќе поставуваатПоарно рандом екс Ју играчи од некои села, отколку нашиве самонаречени "ѕвезди".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да,нашиве услови ќе поставуваатПоарно рандом екс Ју играчи од некои села, отколку нашиве самонаречени "ѕвезди".
Ма и за безпари да прифатат, не би ги зел. Се прелажаа во Бундес, ама брзо ги открија нивните неквалитети.да,нашиве услови ќе поставуваат
Сакав да прашам во темана за трансфери дали има некој информации Веспрем како се држи на пазаровпрееска праев муабет со еден чоек,вика ќе пука тиквата за многу брзои у Сегед.
И запраивме муабет за Веспрем,лудацте имаат повеќе спонзори од Манчестер!
Имам пишувано на форумов, Талески кога блесна, Цеље ептен запна да го донесе и да го исчеличи што се вика. Овој викаше не не супер е тука, дома сум, немам гајле. Епа сега влечи се...Ма и за безпари да прифатат, не би ги зел. Се прелажаа во Бундес, ама брзо ги открија нивните неквалитети.
Орката многу просечен менталитет има очигледно, не е ментално капацитет како Кире може имаше потенцијал од физички проппрции како помлад ама џабе кога остана на тоа, не работеше доволно на себе очигледно и тоа е тоаСакав да прашам во темана за трансфери дали има некој информации Веспрем како се држи на пазаровЗошто да и јас со СС што имам правено муабет а и со другари Унгарци, Веспрем и Ѓер се буквално бунар без дно. Владини клубови кои немаат сега, ниту ќе имаат во иднина зима.
Автоматски споено мислење:
Имам пишувано на форумов, Талески кога блесна, Цеље ептен запна да го донесе и да го исчеличи што се вика. Овој викаше не не супер е тука, дома сум, немам гајле. Епа сега влечи се...
Тешко, имам пишано и другпат, ликот нема конституција за ракометар, максимумот му е она што го видовме, не е до работата кај него.Сакав да прашам во темана за трансфери дали има некој информации Веспрем како се држи на пазаровЗошто да и јас со СС што имам правено муабет а и со другари Унгарци, Веспрем и Ѓер се буквално бунар без дно. Владини клубови кои немаат сега, ниту ќе имаат во иднина зима.
Автоматски споено мислење:
Имам пишувано на форумов, Талески кога блесна, Цеље ептен запна да го донесе и да го исчеличи што се вика. Овој викаше не не супер е тука, дома сум, немам гајле. Епа сега влечи се...
И ние не треба да очекуваме сите да се со такок менталитет, да можеа сите така, ќе имавме нов Кире Лазаров секоја сезона, на Филип проблемот мислам дека е самиот страв од неуспех во Вардар, високи стандарди има тука, од тренери до публика, нема влечкање по терен, нема пукање балонки и незалагање во одбрана и веројатно затоа веќе 2-3 пати одбива да биде дел од Вардар.Орката многу просечен менталитет има очигледно, не е ментално капацитет како Кире може имаше потенцијал од физички проппрции како помлад ама џабе кога остана на тоа, не работеше доволно на себе очигледно и тоа е тоа
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Бутинот за врач треба да се земе,магнет за трофеи е човекот.Аљушот сака Бутинот да му биде асистент!![]()
Коа ќе погледнам уназад кој играчи им играле у екипа,дури жал ме фаќа по малце.Али кој ги јебе коа се глупи на тие пари,и само ги билдаат играчине со плати колки треба и не треба.Ја имав еден другар Мартон,вика таму за пари одат,а не за успех,и коа ќе видиш сварно е така.Иначе наредна сезона имаат најголем буџет од сите ))))Сакав да прашам во темана за трансфери дали има некој информации Веспрем како се држи на пазаровЗошто да и јас со СС што имам правено муабет а и со другари Унгарци, Веспрем и Ѓер се буквално бунар без дно. Владини клубови кои немаат сега, ниту ќе имаат во иднина зима.
ма кој ги јебе бре,не ни требаат такви играчи,само џабе лебот да го јадат!Јас порано повеќе сакав Кузмановски да го земеме, мислам дека ќе успеевме да го изделкаме во солиден играч за два правци ама тоа е тоа,мислам дека и он го одби Вардар.
Митревски, за век и навек да му биде замена на Борко?? Да, Никола ќе беше супер за Вардар, ама па сега откако го донесоа Ристовски може подобро е да иде во Порто или во Германија. А така па и со нив двајца Кизиќ ни голот ќе го види.Алушевски збори на Balkan Handall YT каналон (DO Handball) вика дека Санталов ќе дојде. Пробуваат да ги задржат сите, треба да се види дали клубот ќе ги прифати нивните барања, уште нема буџет, а он сака да го донесат и Никола Митревски, кој уште не потпишал со Порто.
И беше многу фин и ептен пријатен за муабет (ете не знам што му се случило после и зошто така бљуе по социјалните мрежи), не се зафркавам.Да, бил спортски работник во минатото![]()
му избегало пилетоете не знам што му се случило после
Слушај, он пола кариера ја помина на клупа, транзицијата во тренерските води ќе биде глатка. Погледот е ист, а за тајм-аут знае да стане.Бутинот чим доаѓа нека се плаши европа![]()
![]()
![]()
Не е до конституцијата и Тоскич изгледаше како да нема конституција ама беше песТешко, имам пишано и другпат, ликот нема конституција за ракометар, максимумот му е она што го видовме, не е до работата кај него.