Фан клуб - РК Вардар

Мислам греота е Хансен да имаше освоено ЛШ пред Карачиќ, а нема ни 1% искусено од тоа што Игор го има во Скопје. :D
Мене хит момент ми беше СС кога буквално го фрли на под судијата против Зомимак :pos:

Го казнија неколку меча, од кои дел беа во купот. Истемпирано да се врати против Металург :D

Го казнија неколку меча, од кои дел беа во купот. Истемпирано да се врати против Металург :D
До ден денес е со став дека малце му било :D

Овој Начевски не е сељак,овој е сељандура пар екселанс,сплет на околности имам седено со него на маса,ја таков копач немам сретнато.
2011 се сеќавам дојден од Москва со тазе девојка, ја шетам низ Скопје и отидовме на Кале,Вардар-Татран играа,и имаше некој компанија момци пред нас најверојатно другари на СС пошто овој се поздрави со нив на загревање.А утакмицава ја судеше татко му или чичко му Начевски,и секој прекршок свирен на Столе овие мајка шајка,и сељачиштево,и он бил на трибини,рипна да се тепа со дечките.Лом,се прекина утакмицата,ги разделуваа.
Нив ги избација,копачов го оставија.
Е овој смарад.

Кога сме веќе на тема СС. Дали некој може да го најде видеото од изјавата после титулата во 2013 против Металург?

Доколку успеат да го задржат костурот на екипата
Борко
Дибиров, Чупич, Толедо, Стоилов, Дисингер, (среден бек) и во ротација во одбрана Калараш и Мишевски. Уште од оваа сезона би имале шанси за висок пласман.. Луѓе успеавме без бекови со крпена екипа да се држаат со Порто и Монтпелјер до крај и да извадат нерешено со Килце дома. Со освежување со Санталов и уште некој играч ќе имаме пак екипа која ќе покаже заби.Одлично шо Металург и Пелистер се враќаат се надевам и Охрид ќе успее да избори пласман во Лига Европа да добиеме уште една јакс екипа и силно првенство шо од догодина би играле и цела сезона сп тоа и рсзвој на младите играчи кој сиг би добивале поголема шанса во првенството.

Си ги помешал апчињата ти. :pos: :pos:

Smejte se za patosiranjeto, ali taa utakmica bese mnogu bitna za titulata posle izvadenoto nereseno vo Avtokomanda.

Znaete kolku mi e merak sto se raspadnaa tie krimosite od Strumica... znaci kopitata edvaj cekaa da vlezat vo SEHA i da gi pojavat vo bilten i rusea rekordi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Митревски во интервју прееска кажа дека нема потпишано со Порто, деновиве требало да се види со Михајло, да му понудат шо имаат да понудат па да одлучи.
Не знам искрено, ова би значело ваљда дека го губиме Кизиќ и не ми изгледа баш паметно мене, верувам дека и Периќ ќе преферира да работи со Митревски+Кизиќ него со Митревски и Борко.

Од другите трансфер вести:

Додека она што боли највеќе е интервјуто на Шишкарев, јас многу го сакам човеков, ептен ми е криво шо ќе оди во Веспрем да игра.

Добив честитки, но со доза иронија. Пред неколку дена се видов со Дибиров во продавница. Тој, се разбира, ми рече – Брате, се зборува, како никогаш досега имаше тежок пат до таму“, низ шега вели Шишкарев.

верувам дека и Периќ ќе преферира да работи со Митревски+Кизиќ него со Митревски и Борко.
не знам колку зависи од него,али јасно е дека Борко,ќе биде сив кардинал у Вардар.
Се надевам дека Митревски у Португалија ќе отиде.
За Шишкарев и мене ми е криво ептен,али ете,тоа е јеби га...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom