- Член од
- 12 мај 2014
- Мислења
- 1.325
- Поени од реакции
- 3.346
Само на @chef_cook му верувам јкога ќе каже нешто. За поофицијален став го земам неговиот спрема тој на профилот на РК Вардар.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
за зарабец и на мене ми кажаа,само не го земав тоа здраво за готово.Ете можете да се уверите во скринот што го постирав.Останатото е веќе стара вест за нас на форумов )))))Само на @chef_cook му верувам јкога ќе каже нешто. За поофицијален став го земам неговиот спрема тој на профилот на РК Вардар.![]()
Знам за кого се работи (како помал го имам запознаето, а му ја знам и фамилијата) и не му замерувај не е... здравствено добар. Инаку да, ракометен судија беше ако добро се сеќавам.Имаше еден натпревар со Металург јуниор кога влеговме во сала и навивавме после фудбал. Жаре одма фати кидавела кога не виде. Ми падна жал тогаш, сфатив дека е некој забеган со паметот.
Најголем промашај за Вардар во последниве неколку години. Толку надеж во него и сега Романија..Бајдвеј Толедо уште се мисли, има добра понуда и од Романија, не знам како упадна во равенкава погоре.
Се согласувам, некако нефер делува сето ова иако има целосно право да прави што сака поради ситуацијата. Испаѓа му ги плативме болничките трошоци за операција која во странство би го коштала и 10к.Најголем промашај за Вардар во последниве неколку години. Толку надеж во него и сега Романија..![]()
Да, бил спортски работник во минатотоЗнам за кого се работи (како помал го имам запознаето, а му ја знам и фамилијата) и не му замерувај не е... здравствено добар. Инаку да, ракометен судија беше ако добро се сеќавам.
Митре за Торко е Ландин.Алушевски збори на Balkan Handall YT каналон (DO Handball) вика дека Санталов ќе дојде. Пробуваат да ги задржат сите, треба да се види дали клубот ќе ги прифати нивните барања, уште нема буџет, а он сака да го донесат и Никола Митревски, кој уште не потпишал со Порто.
за мене постои само еден Манчестер.I imaat isto tituli ko Mancester Siti u LS hehe
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk