Фан клуб - РК Вардар

Толедо останува во Вардар или ќе си оди?
се мисли
Автоматски споено мислење:

Според шпекулациите, Дисингер се согласил да продолжи.
Сестрине повеќе направија за Македонија него сите влади 30 години :ROFLMAO:

Томовски од Цементара?
ма јебем ли га од кај е...
Дисингер се согласил да продолжи.
На,Диско љубав и залеџу му се дешава.Мора многу јака еба да имаат девојчињава,зашто и Диско и Игор се шашардисаа )))) Нема везе.
Он ваљда сфатил дека повеќе ни мајка му дома не го сака,затоа се пишманил...

Сестрине повеќе направија за Македонија него сите влади 30 години
Талична е таа Срумица за Скопски Вардар ))))

Жарко Ангеловски.
Познатиот навивач на Металург, сега на Еурофарм, во фудбал на Работнички (со приказните дека фк Работнички имал 150000 навивачи во Дебар маало и како кога он влегувал во кафана, навивачите на Вардар бегале) и сите екипи од Чаир (пораснал во Чаир, навивал за сите екипи од населбата во било кој спорт).

Имаше еден натпревар со Металург јуниор кога влеговме во сала и навивавме после фудбал. Жаре одма фати кидавела кога не виде. Ми падна жал тогаш, сфатив дека е некој забеган со паметот.

Pa da ne ne se plasite? :D

Pleme mu ebam, ne znam dali za istata utakmica zborime ali ednas upadnavme vo avtokomanda dali na junior bese dali na prva ekipa ic ne mi teknuva.

Se iznavikavme cela utakmica nikoj ni na krivo ne pogledna a posle po vesti na FB pacientov komentirase “nebanjati, narkomani, ulicari”.

Od denesen aspekt koga ke vidis moze ima pravo covekov zasto licnata higiena e globalna tema na razgovor denovive :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa da ne ne se plasite? :D

Pleme mu ebam, ne znam dali za istata utakmica zborime ali ednas upadnavme vo avtokomanda dali na junior bese dali na prva ekipa ic ne mi teknuva.

Se iznavikavme cela utakmica nikoj ni na krivo ne pogledna a posle po vesti na FB pacientov komentirase “nebanjati, narkomani, ulicari”.

Od denesen aspekt koga ke vidis moze ima pravo covekov zasto licnata higiena e globalna tema na razgovor denovive :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
Така беше хахаха
Пипуваше ги гледам небањати, млитави, во искинати алишта :D

Јагуриновски го одбил Вардар.. :) :)

Овој ,,талент" да беше арен ќе останеше во Вардар на времето.
Овие па Екипа намерно ли ни прават вакви стресови или што е работава? Чурлевски ќе сме го зимале хаха :)

Јагуриновски го одбил Вардар.. :) :)

Овој ,,талент" да беше арен ќе останеше во Вардар на времето.
Овие па Екипа намерно ли ни прават вакви стресови или што е работава? Чурлевски ќе сме го зимале хаха :)
тоа Екипа е нај смрдлиф портал.
Така праат ради тоа што BetCity одби да се рекламира кај нив,а РК Вардар одби,они да им ги водат социјалните мрежи!

тоа Екипа е нај смрдлиф портал.
Така праат ради тоа што BetCity одби да се рекламира кај нив,а РК Вардар одби,они да им ги водат социјалните мрежи!
Да и Самсоненко им забрани на ракометариве да даваат изјави за Екипа хахаха

А како тоа се преговара со играчи кога клубот официјално не е превземен од Михајло? Самиот тој вика дека уште нема договорено спонзори и нема финансиска конструкција. Како се преговара со играчи кога не се ни знае со колкав буџет ќе располага клубот.

Приказни од булеварот со бомбастична најава.

Пренесувам:
Таткото на РК Вардар, два три гиганти, плус голманот Вулф и Карачич, плус Зарабец, плус Мандалиниќ, Степанчич и Кулак,плус Остроушко, плус Гоце Георгиевски а можеби и Талевски....
Толедо,Дисингер, Горбок, Дибиров, Стоилов, Чупиќ, Кизиќ, Борко остануваат....
Loading very soon....Она што го кажавме пред 2 месеци е пред разрешница. Еден од идните спонзори ги покрил сите долгови кон играчите!

бреј доџите садаааааааааааааааааааааааааааа

Од кога пиша шеф кук, сите бомбастично најавиле :):):)

Бајдвеј Толедо уште се мисли, има добра понуда и од Романија, не знам како упадна во равенкава погоре.

Приказни од булеварот со бомбастична најава.

Пренесувам:

premnogu gluposti na tolku mal prostor... gorbok ostanuva? sto ke ni e borko? tesko e ova za veruvanje i nekako nema nekoja logika ovoj sostav

Од кога пиша шеф кук, сите бомбастично најавиле :):):)

Бајдвеј Толедо уште се мисли, има добра понуда и од Романија, не знам како упадна во равенкава погоре.

devojka mu igra za romanski klub

premnogu gluposti na tolku mal prostor... gorbok ostanuva? sto ke ni e borko? tesko e ova za veruvanje i nekako nema nekoja logika ovoj sostav

devojka mu igra za romanski klub
Знам, затоа и пишувам дека кај него не е сигурна ситуацијата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom