АпсолутноЈасно, ги напаѓам и јас. Само муабетот ми беше дека ги напаѓам затоа што има основа, а на за да го бранам Дпмне, и да исполнувам нечии агенди. Ми се огадија двете партии, животот и државата ни ги посраа до коска.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
АпсолутноЈасно, ги напаѓам и јас. Само муабетот ми беше дека ги напаѓам затоа што има основа, а на за да го бранам Дпмне, и да исполнувам нечии агенди. Ми се огадија двете партии, животот и државата ни ги посраа до коска.
Ете за што зборев. Влегува во игра и раце му се тресат, ја шитна одма утакмицата.Немат искуство и самодоверба, не дека нема движење..
Како ќе изиграш ти никогаш не влезено и те става 58ма на 1разлика? Кажи ти како попаметен од кај да собере искуство од на тренинг или од тв?Горбок се трудеше стварно. И даде 7 гола човекот. Браво за него. Штета ако се повреди посериозно.
Ете зошто Кукуловски не го пуштаат во игра. Не е само трема, се немаат ни вештини, талент. Се друго е заблуда.
Јас немам ништо против дечкото. Ама не е за ова ниво. Да бидеме реални, чим влезе два напади одма ги продаде. Дечкото има 21-22 години. Се сменија 3 тренери годинава и еден лани, никој немаше доверба да му даде некоја минута, освен во ептен добиен натпревар и во СЕХА и во ЛШ. Не е случајно тоа. Циндриќ го донесе Лино од Карловац, па одма се виде дека е супер талент на 19-20 години. Спореди го Кукуловски со Талески и Кузмановски од пред 2 години и види колку е зад овие двајца кои ги критикуваме нон-стоп дека се "таленти". Реалноста е таа. Го играа Дибиров и Скубе ко лев бек пред некоја утакмица, пред да го пуштат него. Зошто не му веруваат, му ги знаат ограничувањата. И тоа е ОК. Сега, тоа е тоа, не е он крив. Нека бара клуб во лига кај што ќе може да игра константно на повисоко ниво за да напредне.Како ќе изиграш ти никогаш не влезено и те става 58ма на 1разлика? Кажи ти како попаметен од кај да собере искуство од на тренинг или од тв?
„Од понеделник во тимот на тренинг ќе ги имаме Борко Ристовски и Марко Мишевски. Мишевски е играч кој може да го имаме во ротацијата. Борко исто така ќе ни се приклучи на понеделничкиот тренинг. Тоа е тимот што ќе го имаме до крајот на сезоната и во Лигата на шампионите и во домашниот шампионат“, изјави Алушовски.
Денес беше посебно нервозен нешто. Не знам што почна толку да му вика на Калараш, не направи овој некоја голема грешка.
Во право си, фаулираше на крило.Отиде на друга позиција. Првиот пат затоа му се дереше.