Фан клуб - РК Вардар

Јасно, ги напаѓам и јас. Само муабетот ми беше дека ги напаѓам затоа што има основа, а на за да го бранам Дпмне, и да исполнувам нечии агенди. Ми се огадија двете партии, животот и државата ни ги посраа до коска.
Апсолутно

Интервјуво е само еден очаен обид на Дибиров да си го оправда својот близок пријател. Па ја знаеме сите врската меѓу нив двајца... да не очекувате дека него ќе го прогласи за виновен за катаклизмата на СД Вардар. Дај нека се тргне Самсоненко од клубот, па ќе видиме стварно дали ќе се најде некој што ќе му помогне на Вардар. Михајло гарантирам дека беше спремен да влезе летоска со неколку спонзори, а веројатно и сега, ама Самсоненко сака да биде газда со парите од други. Тоа у Македонија мало морген...

Немат искуство и самодоверба, не дека нема движење..
Ете за што зборев. Влегува во игра и раце му се тресат, ја шитна одма утакмицата.
Ебате талентите...

Туку и Горбок се повреди :(

Горбок се трудеше стварно. И даде 7 гола човекот. Браво за него. Штета ако се повреди посериозно.

Ете зошто Кукуловски не го пуштаат во игра. Не е само трема, се немаат ни вештини, талент. Се друго е заблуда.

оваа година Келн ќе биде пуст без нас !!!

крај краева и покрај се Вардар е сеуште ЕВРОПСКИ ШАМПИОН !!!
a1b6e5c6acf003c5ace6fb54414b7cae.jpg

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Горбок се трудеше стварно. И даде 7 гола човекот. Браво за него. Штета ако се повреди посериозно.

Ете зошто Кукуловски не го пуштаат во игра. Не е само трема, се немаат ни вештини, талент. Се друго е заблуда.
Како ќе изиграш ти никогаш не влезено и те става 58ма на 1разлика? Кажи ти како попаметен од кај да собере искуство од на тренинг или од тв?

Како ќе изиграш ти никогаш не влезено и те става 58ма на 1разлика? Кажи ти како попаметен од кај да собере искуство од на тренинг или од тв?
Јас немам ништо против дечкото. Ама не е за ова ниво. Да бидеме реални, чим влезе два напади одма ги продаде. Дечкото има 21-22 години. Се сменија 3 тренери годинава и еден лани, никој немаше доверба да му даде некоја минута, освен во ептен добиен натпревар и во СЕХА и во ЛШ. Не е случајно тоа. Циндриќ го донесе Лино од Карловац, па одма се виде дека е супер талент на 19-20 години. Спореди го Кукуловски со Талески и Кузмановски од пред 2 години и види колку е зад овие двајца кои ги критикуваме нон-стоп дека се "таленти". Реалноста е таа. Го играа Дибиров и Скубе ко лев бек пред некоја утакмица, пред да го пуштат него. Зошто не му веруваат, му ги знаат ограничувањата. И тоа е ОК. Сега, тоа е тоа, не е он крив. Нека бара клуб во лига кај што ќе може да игра константно на повисоко ниво за да напредне.
Автоматски споено мислење:

„Од понеделник во тимот на тренинг ќе ги имаме Борко Ристовски и Марко Мишевски. Мишевски е играч кој може да го имаме во ротацијата. Борко исто така ќе ни се приклучи на понеделничкиот тренинг. Тоа е тимот што ќе го имаме до крајот на сезоната и во Лигата на шампионите и во домашниот шампионат“, изјави Алушовски.

Легенда.

Последно уредено:
Brej, ne znae Cupic dali ke imalo pari so avion da idat , mosh so busara da palele za so Nekse, bemti i politika i sve u drzavava, od sportski kolektiv ko so nikad nemalo na Balkanov do ova sramno nivo spadnavme.

Ne znam, sramota i greota.

Со 8 играчи и супер е резултатов. Горбок не знам како го издржа натпреварот но алал да му е. Добра партија од него денес. Едвај се движеше.
На крај за жал ни пресудија судиите и Кукуловски со првата грешка.

Него мене друго ми падна во око. Неколку пати Дибиров и Калараш се расправаа. А Дибиров на последниот тајм аут збесна, како да не беше тоа он. Сум го гледал и на други утакмици кога е нервозен, ама не како денес.

Се надевам дека ова нема да се рефлектира и во иднина и дека само било еден лош ден.

Денес беше посебно нервозен нешто. Не знам што почна толку да му вика на Калараш, не направи овој некоја голема грешка.

Денес беше посебно нервозен нешто. Не знам што почна толку да му вика на Калараш, не направи овој некоја голема грешка.

Отиде на друга позиција. Првиот пат затоа му се дереше.

Столе е проблем , претера со понашањето према Калараш , Скубе , Тумур па и со Гедбан . Од тоа произлегуваат нервозите меѓу другите играчи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom