Фан клуб - РК Вардар

Живо џабе ни е смештајот бе :D
1500 денари за спиење и доручек нема ни у ск.
Уствари и картата ни е евтина. Една карта за 7 луѓе ни искача по 22 евра од човек. Плус да не заборавиме дека ќе.имаме топ места за гледање финале на лш фудбал пошто први ќе се наместиме во паб.
Бар слепцине Ајакс да не приемеа гол со Тотенхем, ќе одевме да гледаме финале во Амстердам :цицки:

smestaj se naoga do kaj 30-40e bez problem. karti pred sala ke ima i za 50-100e, bar taka bese lani.[DOUBLEPOST=1558541666][/DOUBLEPOST]
Бар слепцине Ајакс да не приемеа гол со Тотенхем, ќе одевме да гледаме финале во Амстердам :цицки:

i keln ima :цицки: mozei najdobri vo germanija

smestaj se naoga do kaj 30-40e bez problem. karti pred sala ke ima i za 50-100e, bar taka bese lani.[DOUBLEPOST=1558541666][/DOUBLEPOST]

i keln ima :цицки: mozei najdobri vo germanija
Не сум толку загорен да го ебам :icon_mrgr:

Разликата е што лани беа три слепторски француски екипи со не многу фанови (и приота они можеле да си приуштат онлајн да си купат), а годинава покрај нас има уште две екипи со иста сорта на фанови, што ќе ловат карти пред сала по поефтини цени.

Да не ни покажат утре преку дресот кој ќе биде новиот газда:)?
Не знам, многу ми е интересна и чудна ситуацијава. РК пропаѓа, а промовира нови дресови. Иди па најди НЗС. :D

Не знам, многу ми е интересна и чудна ситуацијава. РК пропаѓа, а промовира нови дресови. Иди па најди НЗС. :D

Па може баш поради тоа и се промовира нов дрес:) Со новиот спонзор на него, не сака да губи време батката.. Ипак настапот у Келн е најголема реклама;). Ќе видиме:)

Не сум толку загорен да го ебам :icon_mrgr:

Разликата е што лани беа три слепторски француски екипи со не многу фанови (и приота они можеле да си приуштат онлајн да си купат), а годинава покрај нас има уште две екипи со иста сорта на фанови, што ќе ловат карти пред сала по поефтини цени.

Francuzite imaa fanovi i toa dosta dobro organizirani. Mislam deka ke ima karti vo izobilstvo ali toa e toa, macku u vreka nikad ne znaes sto ke bide.

Francuzite imaa fanovi i toa dosta dobro organizirani. Mislam deka ke ima karti vo izobilstvo ali toa e toa, macku u vreka nikad ne znaes sto ke bide.
Секако дека ќе има карти,картите ги купуваат 80% германци и тоа ги пуштаат(за следната сезона) веднаш по завршување на настанот/или за време на настанот во Келн.Така да карти за продавање ќе има.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

јас на варијанта ebay ќе одам... другар мој лани зема 2 карти на ebay за 70 евра ама 2 дена пред да почне... моментално на ebay има милион карти ама сите се на аукција и цени ненормални... ако не испадне нешо на ebay за разумна цена пред сала ќе бараме.. ќе се "тепаме" со маџарите и полјаците за карти :pos: :pos:

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Па може баш поради тоа и се промовира нов дрес:) Со новиот спонзор на него, не сака да губи време батката.. Ипак настапот у Келн е најголема реклама;). Ќе видиме:)
Може има нешто во тоа. 'Ќе видиме. Но, со оглед дека Hummel е спонзор за опрема. Може е нивна идеа за нов дрес на Ф4.

Дрес ко дрес. Истите спонзори си стојат на него. Ништо посебно.

Црвено-црнава варијанта нова ми е посимпатична од онаа која се носеше до сега.

Да, ништо од можноста преку дресот да видиме иден потенцијален спонзор:D. Презентацијава на новиов дрес е вероватно акција на Hummel, као пред Ф4 нешо дизајни пичке материне.[DOUBLEPOST=1558621531][/DOUBLEPOST]Иначе вака дресов на прва не е лош. Ми маа некако на поскандинавски стил. Да не знае некој кој спонзор е оној Cb, на десниот рукав?

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom