Фан клуб - РК Вардар

Дечки џабе се нервирате. Ова го пишувам за и против Сегед да не очекувате чуда барем тука на форумов што сте.
Sakas da kazes deka ke izlezat na teren onaka kolku da se pojavat i nema da se zalagaat za dobar rez.Ako e taka toa e skros neferski prema narodot sto trosi pari i nervi na niv.Znaci razbiram ja deka i oni ne sakaat da igraat bes pari, samo smetam deka treba da se izigra profesionalno do kraj

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Sakas da kazes deka ke izlezat na teren onaka kolku da se pojavat i nema da se zalagaat za dobar rez.Ako e taka toa e skros neferski prema narodot sto trosi pari i nervi na niv.Znaci razbiram ja deka i oni ne sakaat da igraat bes pari, samo smetam deka treba da se izigra profesionalno do kraj

По спортскиве портали пишува дека Вардар го исплатил Вуко Борозан и дека си заминува чист...ај сеа коа си одат им плаќаат а за овие нема плати?!?!?!?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Не велам ништо само ве предупредувам да сте спремни на се. Не толку на колку да се појават колку што МОЖЕБИ вниманието ќе им биде завртено на друга страна. Знаеш кога некој од една страна ти продава бајки и ти ветува работи а од друга страна се што прави е да ти се шлепа на успехот не може да не ти создаде нервоза.

По спортскиве портали пишува дека Вардар го исплатил Вуко Борозан и дека си заминува чист...ај сеа коа си одат им плаќаат а за овие нема плати?!?!?!?
И мене не ми е јасно ова. Ако стварно го исплатиле, може се заканувал нешто, може им прекипело од него па да го отарасат. Ама, тоа ќе значи или не им должат нешто многу на другиве, или и нив ќе ги исплаќаат сега.

Реално, само Кањелас се жалеше јавно за плати, и тоа во интервјуа за шпански медиуми. Знам во едно интервју рече, се должат пари, ни викаат ќе се исплати, ќе се исплати. рекоа во февруари се ќе ни биде подмирено, сеа ќе видиме што ќе биде. Самсоненко сам кажа дека доцнат плати. Сеа, дали им ги исплаќаат одеднаш 3-4 плати, кој знае како се тоа функционира. Ама ако го исплатиле Борозан, тогаш ваљда и другиве ќе ги исплаќаат сеа. Во спортивно, тогаш не ми е јасно како овие би имале трошка волја да играат.

Koga ke mi tekne kakva selska javna kukja bese RFM. Kopilinjata od avtokomanda otkazuvaa termini na natprevari zatoa sto igrale vo LS, imale grip, cekale da dobijat.
Па, ок. И сега се прават поместувања на распоред за Вардар кога игра ЛШ. Сеа Вардар првите 2 кола не ги играше во плеј оф по распоред, пак е натпревар назад зад другите. И пак ќе се поместува распоред да се удоволи. Ама, ок. Така и треба да биде, треба да се поддржи тој што игра во Европа. Ако еден направи успех, добро е целиот спорт тука.

Знае некој викеднов со Прилеп кај се игра купот? Имаше нешто најави Струга, ама ништо официјално.

ПС: A, ова со Вујовиќ инцидентот беше општ срам за сите вмешани. Сите се обрукаа. И судиите и он.

Па, ок. И сега се прават поместувања на распоред за Вардар кога игра ЛШ. Сеа Вардар првите 2 кола не ги играше во плеј оф по распоред, пак е натпревар назад зад другите. И пак ќе се поместува распоред да се удоволи. Ама, ок. Така и треба да биде, треба да се поддржи тој што игра во Европа. Ако еден направи успех, добро е целиот спорт тука.

Знае некој викеднов со Прилеп кај се игра купот? Имаше нешто најави Струга, ама ништо официјално.

ПС: A, ова со Вујовиќ инцидентот беше општ срам за сите вмешани. Сите се обрукаа. И судиите и он.
Ако не се лажам овде Струга ке играат

Со Грујо бил, ваков бил, онаков бил, ама важно го крена спортот и најважно Вардар како колектив на едно повисоко ниво.

- Европски ракометен шампион со РК Вардар
- 2 пати финале со ЖРК Вардар
- И настап во Лига Европа со ФК Вардар
Фала ти за се Сергеј, терај си сега бизнисите, а ние одсега ќе "навиваме" за Шкендија и Балистите :/

Жалосно. Веројатно е време РК Ринија да стапи на сцена.

• Ми се допаѓа
Reactions: MSE
Едно големо благодарам за Самс :cuc: да некој ми кажеше пред 7 години да Вардар би бил на кровот на европа ќе му кажев да ја промени терапијата.
Или што би се рекло "Спаса нам нема ал пропасти неќемо!" Н.Пашиќ.
Да се надеваме на добро сценаријо да одржиме ниво како на Загреб, Цеље, :cautious: не ни помислувам на нешто полошо поради што тоа би било еврејската клетва да имаш па да немаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom