Фан клуб - РК Вардар

Го најдов на арена 1, али си мислев на HD да си гледам на МРТ, али македонска работа.
За играта добро се држевме што ме изненади али не стисна после и не наполнија до врв.. Војводиќ повеќе смета и прави грешки у напад, али има у некој од овие деца потенцијал, само не требаше ваков Ц тим да се прати против Мешков Брест у гости кој не е воопшто екипа за потценување..
па и арена има хд
утакмицава е тренинг за мешков
али ако мека осетат децава, може некое ке си ја лукне главата од дебакалов

Sent from my iPhone using Tapatalk

Апсолутно заслужени казни. Дибиров срамен потег со средниот прст, Вуко од друга страна ем црвен ем пробуваше да глуми Лупус и на сред утакмица од трибини да влага да се тепа, така да нека е среќен што помина и со еден меч.

А за Дујшебаев ништо нема а?

Ц ц ц цдвојни аршини и во спортот...до каде стигна политиката.

А за Дујшебаев ништо нема а?

Ц ц ц цдвојни аршини и во спортот...до каде стигна политиката.
Kjuti buljo ejjj mater ni ebaa ovie sds i vmro, ne moze da prkneme od niv

Заслужени казни. Ама и Душебаев требаше да попие некоја казна, реално бутна играч додека му се извинуваше.

Единствена добра работа во суспензијата на Борозан е што се отвара простор Дисингер да добие солидна минутажа.

Игор огин!
Дисингер играње одбрана, свака част![DOUBLEPOST=1541268084][/DOUBLEPOST]И да, Гебдан исто доста заслужен за победава. Браво!

Игор огин!
Дисингер играње одбрана, свака част![DOUBLEPOST=1541268084][/DOUBLEPOST]И да, Гебдан исто доста заслужен за победава. Браво!
Го превесла кој стигна. Што се случило со Дисингер, ко да изгубил килажа. Талески ми изгледа поцврст по конституција [emoji3]

Sent from my SM-G800F using Tapatalk

Го превесла кој стигна. Што се случило со Дисингер, ко да изгубил килажа. Талески ми изгледа поцврст по конституција [emoji3]

Sent from my SM-G800F using Tapatalk

Кога се кршеше резултатов, имаше 2 клучни блокови. Претходно не обрнав толку внимание.

Гедбан:aplauz:одлично е што имаме два супер голмани, на Милосављев не му идеше баш у прво,затоа фати клучен пенал.
Карачиџ:cuc::cuc::cuc:нема што да се трошат зборови 11 комада.
Одбраната се затегна баш кога требаше Дисингер одличен,заедно со Калараш,измлатија све што ќе им дојде.
Тимур и Чупко стандард си газат сезонава:pijani:

Први сме сега на табела 10 бода,утре ќе видиме Киелце и Барса како ќе изиграат.
Следна недела Барса во Скопје доаѓа,ќе крца Јане пуштиле уште 500 карти за стоење.:zloo:

Конечно Игор се покажа како лидер, изгази денеска, монструозна партија!

Се надевам ќе продолжи вака и со Барселона, очајно ни треба да се разигра он и Борозан да влезе у пеколна форма, башка вториов имаше малце поголем одмор после црвениот картон пошо не ни игра за репка он.

Дисингер у напад беше лош, се глеа дека не е влезен во ритам а и му треба време да се навикне на системот на игра на Вардар.

За Дибиров има ли потреба да се збори? Доста често е плукан али дечкото од првиот меч за клубов па до ден денес гине на терен.

Одлично за тимов е шо и вториов голман покажува квалитети па ќе има и кој да го замени Милосављев коа нема да му оди.

Со Барса пекол у Јане, ваљда и картиве за стоење шо ги пуштија ги продадоа мега брзо.

Првото полувреме делувавме анемично и незаинтересирано. Џупиќ беше добар кога мораше голови да се даваат. Караџиќ на сила даде многу голови, на индивидуален квалитет. Само, Игор не би бил Игор ако не направи 1-2 пробивања на секој натпревар. Столе е вон форма. Дисингер не ми остави некој впечаток. Ми делува физички слаб и како да му фали агресија. Дибиров - добар. Кристопанс, Киселев, Каралаш ништо посебно не изиграа. Скубе - солиден. Милосављев малку ме загрижува. Не бранеше нешто посебно против Киелце, па со Загреб беше лош, мислам 4-5 одбрани имаше за 60 мин. Денес пак нешто слабо. Да не му паѓа формата? Гедбан па беше одличен. Он, во вторникот со Брест имаше 4-5 одбрани за 50 мин. Не дека беше крив, од зицери сите му ги дадоа, ама пак, не одбрани скоро ништо. Денес блесна. Секој случај, стиснаа гас во второ и ги згазија, одбраните на Гедбан и Игор беа двигателите на оваа победа.

Јас сум оптимист против Барса, како и секогаш очекувам победа.

Прво полувреме слабо, али второ згазивме. Одлина игра на Дисингер, Калараш, Чипиќ, Караџиќ, Гедбан, Дибиров. Криштопанс беше многу слаб, а и Милосављев ич не му одеше.

Одиме на победа и против Барселона, а утре се надевам дека ќе изгубат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom