Фан клуб - РК Вардар

Стрим некој за утакмица со Барса да даде ,оти ехф не пушта поради некакви права.

Стрим некој за утакмица со Барса да даде ,оти ехф не пушта поради некакви права.
Ќе избереш...www.ehftv.com/gb ама мора да имаш хола(мислам дека де викаше) на броусерот инсталирано

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Ќе избереш...www.ehftv.com/gb ама мора да имаш хола(мислам дека де викаше) на броусерот инсталирано

Мислев арена спорт или сличен стрим, а тоа да инсталирам хола и сл. полни вируси не.

Мислев арена спорт или сличен стрим, а тоа да инсталирам хола и сл. полни вируси не.
Па ја го користам со години,не е вирус чисто да можеш да одбереш земја различна од мак за да можеш да гледаш утакмици ако сакаш да гледаш на арена отварај на интернет денеска спортските портали наши ставаат стримови од арена.

Каков фан сум и некоја таква среќа се против послаби идам да гледам, на јаките со Барселона никако да дојдам :D
Ќе побарам после линк од стрим во HD и ќе ставам.
П.С добра организација од РК за денешниот дуел.

Сите го зимаат стримот на ehf.tv, зошто тие ги имаат правата за ЛШ, пошто нивно е натпреварувањето и они си го надгледуваат целиот процес на пренесување на натпреварите. Ако се гледа на арена, најчесто доцни тој стрим во споредба со тој на ehf.tv. Така што има шанси да гледаш со неколку секунди доцнење.

Најдобро е преку hola или преку tor (покомплицирано) да си гледа човек на ehf.tv.

Нема вируси, нема ништо со hola. Всушност МНОГУ повеќе шанси има да закачиш нешто преку сајтовине што пренесуваат арена спорт, зошто мене еден антивирус ми покажа дека тој jagledam.com пробува да инсталира bitcoin miner.

Drugo mi padna u oci, ke ni sudat portugalci hm

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom