Фан клуб - РК Вардар

Ne e Taleski ne se sekirajte ;) Baska se zbori za golemo ime, a Taleski ako e golemo ime togas jas sum Al Capone.

Самсоненко кажа во интервју за гол.мк дека и на Талески и на Кузмановски им биле понудени договори, но тие не биле заинтересирани да се придружат на РК Вардар.

Овие двајца си гледаат иднина во странство. Не е Талески.

пред утакмица таа новинарката од ехф.тв имаше интервју со капитените на екипите, им постави прашање за тоа како се хранат пред утакмица мислам или нешто слично во врска со подготовка за утакмицата.. и Столе и вика значи вие од Англија стварно појма немате од ракомет : )))

А што се случи со продавањето на клубот?
Нели тој украинецот од Шахтјор ќе го купувал од Самсоненко...што бидна?

Нека напраи некој денар Абутович у немачка гастербајтерски и нека си се врати тука. По изјавата ми делува дека од овој аспект му е криво што си отиде.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Според германскиот handball-world, Кристијан Дисингер е на излезна врата од Кил. Ако има некаква вистина во муабетите на Том за трансфер од Германија, тогаш ништо чудно да станува збор токму за Дисингер. Целиот овој муабет има уште повеќе тежина ако со земе во предвид дека пред неколку години кога Самсоненко првично го превзема клубот, се спомнуваше можен трансфер на Дисингер во Вардар но ништо не се случи.

https://www.handball-world.news/o.red.r/news-1-1-1-108419.html

Последно уредено:
Зошто ја нема целата утакмица од вчера на ехфтв минативе одма ги ставаа после 2-3 саати а сега 1 ден помина уште ја нема

Нека напраи некој денар Абутович у немачка гастербајтерски и нека си се врати тука. По изјавата ми делува дека од овој аспект му е криво што си отиде.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Не е на некоја којзнае колкава пара таму, само што и тој потајно мислеше дека сево ова ќе го допре дното. Глупо ми е вака што зборам зошто испаѓа го црнам а и мене ми беше меѓу омилените, се надевам ќе си се прибере дома му :)

Дисингер не само што беше желба на Вардар туку колку што знам беше и договорен трансферот. Но неговиот трансфер пропадна мислам бидејки имаше некоја тешка повреда.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom