Фан клуб - РК Вардар

Ова не е нормално бе, прејаки се. Дури веќе не е ни интересно да се следат утакмициве од ЛШ, на ниво на Сеха лига ги сведоа нашиве од што се прејаки. :icon_lol: Буквално секој на свој начин дава некаков придонес во играта до тој степен што дури е и нереално да се поверува дека се толку јаки како целина. Еве го денес и Војводиќ во оние ситни минути што ги доби постигна гол, а важно е да се напомене дека Циндриќ воопшто не влезе во игра, а Чупиќ освен на крајот што влезе претходно само за пенали го користеа, ма да реално и Шишкарев прерасна во играчиште.

Системов на Раул е прејак, штета што си оди, веќе станати се машини. Најголемата загуба ќе биде неговото заминување, дури поголемо и од она на Штербик. Ќе биде добро за клубот да продолжи со Дејвис, барем да не се менува системот кога веќе ќе има поголема смена во играчкиот кадар. Ако стават скроз друг тренер, ќе биде се ново наново, како од почеток.

Дај Боже оваа форма да ја има Вардар и во втората половина од сезоната на пролет, кога е најбитно.

Да уживаме дур трае, од следна сезона ќе играме у два пара дреса и пар тренерки купени на кило од Турска. Цените на картите ќе бидат по 30 денари и конечно клубот ќе биде вратен на обичниот и слободоумен народ.
Бар да се опростиме со одбрана на европската круна.

Да уживаме дур трае, од следна сезона ќе играме у два пара дреса и пар тренерки купени на кило од Турска. Цените на картите ќе бидат по 30 денари и конечно клубот ќе биде вратен на обичниот и слободоумен народ.
Бар да се опростиме со одбрана на европската круна.

Со оглед дека Самсоненко почна да ја спонзорира ЦСКА Москва со 2.5 мил евра годишно, човек мора да биде скептичен колку ќе дава во Вардар, ако воопшто од следната година.

Во лер се шетаме низ групава не ми се верува дури. Следна недела со пациентите рајн некар ќе имаме уште една тренинг утакмица. Све штп имам на кец хендикеп ќе иде.

Во лер се шетаме низ групава не ми се верува дури. Следна недела со пациентите рајн некар ќе имаме уште една тренинг утакмица. Све штп имам на кец хендикеп ќе иде.
Значи ништо нема да ставиш ехехехехехехехех

Веруем дека ја научивме лекцијата од минатата сезона кога го изедовме од Рајн Некар на домашен терен. Тоа беше бар за мене еден од натешките натпревари на Вардар, мучење за гледање. Од почеток до крај не утепаа со 7-6.Еден од ретките натпревари каде Раул поштено го сркна на тактички план и не најде против одговор цел натпревар. Ова што се случува изминативе две години е фантазија, дури и некако нереално изгледа. Дај боже да продолжи ако не исто бар на некое слично ниво и во годините кои следуваат. Едноставно не навикна Вардар на вакво нешто и ќе биде многу тешко да се враќаме на некое друго ниво, иако познавајки го македонскиот менталитет знам дека тогаш као за инает ќе има многу повеќе народ на натпреварите.

Edinstveno nesto za sto ke mi bide zal e sto ovaa generacija (vklucuvajki go i Alex) ne izdrza uste 3-4 godini da videvme kako ke igra znaejki deka veke ednas imaa osvoeno i pritisokot ke bese minimalen. Site se vo perfektni godini jas sum skoro pa siguren deka ke padnese uste nekoja titula.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Тоа се тие "навивачки". Не дека на Вардар нема вакви, туку муабетот ми беше што порталчево во суперлативи пишува за нив. Абе телефоните на влез би им ги конфискувал, да ви се посерам и на телефоните и на инстаграмот и на фејсбукот!!!
http://www.gol.mk/rakomet/sekoj-bi-...ki-metalurg-ima-poddrshka-i-od-ponezhniot-pol

Конечно и за него шпекулација, се надевам ќе го ангажираат.

Овај е топ играч ама како од стакло да е составен.
Хрватскиот "Дисинџер".
Да не беа повредите којзнае до кое ниво ќе беше досега.
Јак шут,добат скок шут,брзо исфрлање на топка,многу подвижен,ама и ровит:eek:
Ист случај како Лука Митровиќ од Цеље,и овај е топ играч,ама го запукаа повредите.
Истото важи и за Домагој Павловиќ,дечкото има страшен потенцијал за плеј(техника,дуел игра,асистенции)ама повредата на рамота најверојатно ќе му ја поеби кариерата.
Како замена за Циндриќ ќе беше кец на десетка.
Јас да сум сеа на местото на тие шо ги влечат конците околу играчите кои треба да дојдат одам со бланко чек на Јака Малус/ш од Цеље,дечкото е идната звезда на Словенскиот ракомет,каков Миха Глувчето Зарабец какви бакрачи.
Па и Бомбач како шо е паднат во форма не му е некоја конкуренција.
Ама за овај Цеље сигурно ќе бара солена паричка.
Ако веќе се одлучиле да штедат уште еден Хрват е добра опција,Лука Мраковчиќ од Загреб,многу солиден играч,барем од ЈАЊА е подобар:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom