Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Направи скриншот од тоа што си им пишал па да го споделиме, па можеби некој и ќе си сноси одговорност за непочитување на симпатизерите/навивачите кој го красат еден клуб, по нив се и гледа големината на еден клуб и според мене треба секогаш да се почитувани.Сакав да одам и јас ама ништо не испадна. Прескапи се картите. Најдовме преку форумов и поефтини карти ама со се превоз пак излегува скапо.
Им пишав на фб странта дали планираат да организираат превоз до таму (да си платам нормално) и ми направија seen. Ебате простаците. Сакаш да отидеш до таму и да им платиш за превозот и не те удостојуваат ниту со едно ебено не. Гомна неписмени покондурени.
Чисто за споредба кога во клубов седеа луѓе што им значеше нешто, секогаш враќаа во рок од еден саат. Може немаше пари ама сите дишеа за тимот. Се трудеа да те удостојат со ебан одговор.
Ja pa obratno prevoz imav, ke idevmo so kola ama onoj paket e preskap. Kaj najdovte od onie od 75 evra?
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Ja pa obratno prevoz imav, ke idevmo so kola ama onoj paket e preskap. Kaj najdovte od onie od 75 evra?
На ebay.de има мали огласи слични на нашиве пазар3 и реклама5. Тип од Хановер ги продаваше по оригинална цена, сигурно навивач на Кил или Фленсбург. Разочаран не сакал да ги продава по повисока цена. Ми ги плати познаник од Германија на кого му пратив пари по луѓе кои и ми ги донесоа картите минатата недела. Огласот и контактот со човекот беше на почетокот на мај.Ja pa obratno prevoz imav, ke idevmo so kola ama onoj paket e preskap. Kaj najdovte od onie od 75 evra?