Фан клуб - РК Вардар

Cokolino ama se napna, pak pocna da akoka ko majmun, ama ovie se krivi mu davaat sansa da se kurci.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Колку што го газеше Металург Вардар кога беа 10 пати појаки, толку и Вардар ќе го гази Металург моментално.

Да и после ќе плачете како нема фајнл фор.
Ко демек ако се истурат оваа утакмица нема фајнл фор да играат. Од една утакмица ништо не им е, не се веќе просечен тим кој треба да паѓа во форма. Со секој противник треба да се игра максимално, а посебно со некој кој во минатото те плукал и провоцирал кога и да добиел шанса.

Колку што го газеше Металург Вардар кога беа 10 пати појаки, толку и Вардар ќе го гази Металург моментално.
Металург никогаш не бил појак од Вардар толку осетно колку што сега е Вардар од Металург. Па целиов тим на Металург да го преселиш во Вардар, нема да бидат ни трети резерви.

Ко демек ако се истурат оваа утакмица нема фајнл фор да играат. Од една утакмица ништо не им е, не се веќе просечен тим кој треба да паѓа во форма. Со секој противник треба да се игра максимално, а посебно со некој кој во минатото те плукал и провоцирал кога и да добиел шанса.
Зборувам за можни повреди. Што имаат да се замараат и да се силат, кога може со пола гас да ги тепаат? Демек кур ќе свиткаат ако биде 10 разлика. Wow чудо големо.

Од секогаш ме нервирал ваков пристап на било која екипа абе земи поремети ги до в корен напрај ги да незнает од која страна соблекувалните се да незнаат врата да погодат

• Ми се допаѓа
Reactions: No9
Никад нема да ми биде јасно зошто ебано прават тесни мечеви со екипава која е седум-осум класи послаба од нив. Како не им е мерак да ги избушат дваесет разлика ко со Татран што направија.

„За доброто на македонскиот ракомет“ :icon_lol:

Скроз очекувано беше ваков резултат.

^ Нема ништо добро во давање лажна претстава за сопствените квалитети на млади деца.

Да и после ќе плачете како нема фајнл фор.
Meталург никад не бил 10 пати појак од Вардар ниту па волку разлика во квалитет имало во корист на Металург.[DOUBLEPOST=1479843962][/DOUBLEPOST]
^ Нема ништо добро во давање лажна претстава за сопствените квалитети на млади деца.
Тоа е тоа. Убедени се сеа дека Вардар со судиска помош победил и дека иднината на македонскиот ракомет е светла. И тие ликови утре ќе идат во сала ќе навиваат за Вардар. Како да не ти се повраќа од ова?

Последно уредено од модератор:
Леле коментариве, абе се си се ова пресеметано, треба ли малце и они да се опуштат и да не ризикуваат повреди. Па и една Барцелона која што доминантна во Шпанија знае да изигра некој навидум тесен меч со послаба екипа од нив.

Леле коментариве, абе се си се ова пресеметано, треба ли малце и они да се опуштат и да не ризикуваат повреди. Па и една Барцелона која што доминантна во Шпанија знае да изигра некој навидум тесен меч со послаба екипа од нив.
Работата е што Вардар само со Металург игра тесни мечеви а еве веќе трета година се разлика небо-земја во квалитет. Земи таму утепај им ја секоја желба за ракомет, покажи им каде им е местото а не чиката да скока по судии, демек да биле тие Металург ќе тепал. Па нормално е да помисли човек на тоа кога Вардар им дозволил меч на кој решавале топка-две.

Искрено мене ваквите победи ми се послатки,пушти ги нека се порадуваат малце иако веќе 3 години константно го пушат без разлика со колку разлика и во кое натпреварување нека мислат дека нивните "талентирани" млади играчи ќе го вратат Металург на ниво како пред 3-4 сезони,подобро е и за публиката а и искрено треба колку толку да постои тим со кој меѓусебните утакмици ќе бидат дерби,порано беше Пелистер а сеа Металург.Иначе солидно публика во Јане,сигурно имаше околу 3-4000 публика али атмосферата никаква за жал.

Во сала имаше доста сељаци дојдени за Металург, многу жално.

Искрено мене ваквите победи ми се послатки,пушти ги нека се порадуваат малце иако веќе 3 години константно го пушат без разлика со колку разлика и во кое натпреварување нека мислат дека нивните "талентирани" млади играчи ќе го вратат Металург на ниво како пред 3-4 сезони,подобро е и за публиката а и искрено треба колку толку да постои тим со кој меѓусебните утакмици ќе бидат дерби,порано беше Пелистер а сеа Металург.Иначе солидно публика во Јане,сигурно имаше околу 3-4000 публика али атмосферата никаква за жал.
Атмосфера левел публикава се радува и на гол на Металург и на гол на Вардар. Ова е за посматрање од стручни лица, најискрено.

Нека одигра де јас на пример немам ништо против. Ама таа екипа да не биде Металург.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom