Фан клуб - РК Вардар

Одличен потег е ова. Еден од најперспективни млади голмани во Европа, а време му е на Диви за пензија.
Divi moze da go zdrzime za trener na golmani vo mladincite...
Divi seuste e klasa za
makedonska liga, ne e seuste za penzija, mozi uste da pridonesuva, potreben e takov motivator vo sekoj tim. Jas da bi se prasuval, bi go smestil i nad Borko i bi go vratil kako vtor golman vo Reprezentacija, zamena na Daskalovski.

Divi seuste e klasa za
makedonska liga, ne e seuste za penzija, mozi uste da pridonesuva, potreben e takov motivator vo sekoj tim. Jas da bi se prasuval, bi go smestil i nad Borko i bi go vratil kako vtor golman vo Reprezentacija, zamena na Daskalovski.
Да не претера малку? Да ја лупам стативата можам и јас, времето на Диви помина. :)

Да не претера малку? Да ја лупам стативата можам и јас, времето на Диви помина. :)
Okey, toa e tvoe mislejne, jas nemislam taka. Za Makedonska liga seuste e na nekade na tron, mozi komotno uste nekoja godina da pridonesuva vo koj i da odi tim. : ))

Vo mk momentalno nema klub za divi. Realno ne e za vardar nitu pak na metalurg bi im bil od korist. Bi bil idealen za Pelister ama tamu tesko deka ke saka a use pomalku pa oni bi go sakale nego. Eurofarm da go zeme bi bilo interesno mada ne veruvam. Drugite se kasa popara, bi zimal duplo poveke ko trener vo vardar nego da brani za ohrid, prilep, radovis...

Денеска ќе ја местат ли ?
Кажујте со време некој денар да ќариме и ние :D

Денеска ќе ја местат ли ?
Кажујте со време некој денар да ќариме и ние :D

Хендикепoт во Спортлајф е 6,5, тоа може да се проба, дека нема да тепаат со повеќе разлика. :D

Хендикепoт во Спортлајф е 6,5, тоа може да се проба, дека нема да тепаат со повеќе разлика. :D
Баш напротив.. Вардар ќе тепа многу, Металурзите доцна во ноќта се вратија.. Преморени... Реално 7-8 разлика би било за Вардар..

Што се нервирам вака кога се заебаваат и не играат сериозно. После ќе ми се фали оној грдосијана Талески како играл супер. Абе земи таму растури ги 20 разлика, земи искрши му нозе на тоа педерчето грдо нека гледа ракомет од дома во наредните 3 години. На шампионот на Европа му даваат 40 голови, а на овие клошариве им пуштаат да биде тесен меч.

Срамота е ова бе. Срамота. Абе земи избуши ги 10 15 разлика негде да не им текне ракомет да заиграат. Брука е ова.
Никад нема да ми биде јасно зошто ебано прават тесни мечеви со екипава која е седум-осум класи послаба од нив. Како не им е мерак да ги избушат дваесет разлика ко со Татран што направија.

Никад нема да ми биде јасно зошто ебано прават тесни мечеви со екипава која е седум-осум класи послаба од нив. Како не им е мерак да ги избушат дваесет разлика ко со Татран што направија.
Абе јас да сум ќе земам ќе играм најдобро што можам, ќе не можам да одам следниот ден ама ми е гајле, би ги растурал секој дуел овие клошариве. Ама тоа ти е...

Колку што го газеше Металург Вардар кога беа 10 пати појаки, толку и Вардар ќе го гази Металург моментално.
Абе јас да сум ќе земам ќе играм најдобро што можам, ќе не можам да одам следниот ден ама ми е гајле, би ги растурал секој дуел овие клошариве. Ама тоа ти е...
Да и после ќе плачете како нема фајнл фор.

,Вардар игра со 20%, вајда да не ги истурат, колку толку да се држи атмосфера демек македонски дерби. замисли 2-3 утакмици претходно Вардар да тепаше по 10-12 разлика, денес мислам дека немаше ни на ТВ да ја даваат, вака ги јачаат нашиво во Металург демек јаки се ги бива

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom