kano
Farang
Divi moze da go zdrzime za trener na golmani vo mladincite...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Одличен потег е ова. Еден од најперспективни млади голмани во Европа, а време му е на Диви за пензија.
Divi seuste e klasa zaDivi moze da go zdrzime za trener na golmani vo mladincite...
Да не претера малку? Да ја лупам стативата можам и јас, времето на Диви помина.Divi seuste e klasa za
makedonska liga, ne e seuste za penzija, mozi uste da pridonesuva, potreben e takov motivator vo sekoj tim. Jas da bi se prasuval, bi go smestil i nad Borko i bi go vratil kako vtor golman vo Reprezentacija, zamena na Daskalovski.
Okey, toa e tvoe mislejne, jas nemislam taka. Za Makedonska liga seuste e na nekade na tron, mozi komotno uste nekoja godina da pridonesuva vo koj i da odi tim. : ))Да не претера малку? Да ја лупам стативата можам и јас, времето на Диви помина.![]()
Денеска ќе ја местат ли ?
Кажујте со време некој денар да ќариме и ние![]()
Хендикепoт во Спортлајф е 6,5, тоа може да се проба, дека нема да тепаат со повеќе разлика.![]()
Баш напротив.. Вардар ќе тепа многу, Металурзите доцна во ноќта се вратија.. Преморени... Реално 7-8 разлика би било за Вардар..Хендикепoт во Спортлајф е 6,5, тоа може да се проба, дека нема да тепаат со повеќе разлика.![]()
Никад нема да ми биде јасно зошто ебано прават тесни мечеви со екипава која е седум-осум класи послаба од нив. Како не им е мерак да ги избушат дваесет разлика ко со Татран што направија.Срамота е ова бе. Срамота. Абе земи избуши ги 10 15 разлика негде да не им текне ракомет да заиграат. Брука е ова.
Абе јас да сум ќе земам ќе играм најдобро што можам, ќе не можам да одам следниот ден ама ми е гајле, би ги растурал секој дуел овие клошариве. Ама тоа ти е...Никад нема да ми биде јасно зошто ебано прават тесни мечеви со екипава која е седум-осум класи послаба од нив. Како не им е мерак да ги избушат дваесет разлика ко со Татран што направија.
Да и после ќе плачете како нема фајнл фор.Абе јас да сум ќе земам ќе играм најдобро што можам, ќе не можам да одам следниот ден ама ми е гајле, би ги растурал секој дуел овие клошариве. Ама тоа ти е...