Фан клуб - РК Вардар

Не се пали бе, ќе викаш јас со моите сум дојден :icon_mrgr:
Роднина на играчите :icon_lol:[DOUBLEPOST=1462313470][/DOUBLEPOST]
Κоњаниκу до κога бе ρаспад,што тρеба да се случи па да нема увρеѓени и ρазочаρани? :D
На Маρс вода пρонајдоа ебаго...:(

Господ не ги спасува Комити, осмо светско чудо ќе биде повторно издигнување на групата :icon_mrgr:
Нема враќање сезонава, а мислам дека нема да има пресврт ниту во наредните сезони...

Последно уредено:
Само состанок помеѓу сите поглавни членови и старо и младо и да се избере ново раководство помлади кое со цело срце ќе работи на подигнување на групата,имаше најава за ваков состанок али ништо не бидна,јас сум оптимист дека вгодина групата ќе биде на ниво повеќе него сега па ќе видиме :D

Роднина на играчите :icon_lol:[DOUBLEPOST=1462313470][/DOUBLEPOST]

Господ не ги спасува Комити, осмо светско чудо ќе биде повторно издигнување на групата :icon_mrgr:
Нема враќање сезонава, а мислам дека нема да има пресврт ниту во наредните сезони...

a kako vi se raspadna be grupava ? so se sluci?

a kako vi se raspadna be grupava ? so se sluci?
Сум кажал повеќе пати, едноставно нема причина, се распаднавме поради никаква организација. Сите кренаа раце од групата, а никој не сака да ја води истата.
Се собраа повеќе работи кои доведоа до тоа да нема никаква организација, ама тоа е веќе друга тема.
Во минатото кога сме имале падови имало причини за истото, и кога ќе се решел конкуретниот проблем сме се враќале во поголема бројка. Овде нема конкретна причина, нема конкретен виновник, едноставно дојде тоа што беше неизбежно, распад систем на навивачките групи од Скопје.[DOUBLEPOST=1462315281][/DOUBLEPOST]
Само состанок помеѓу сите поглавни членови и старо и младо и да се избере ново раководство помлади кое со цело срце ќе работи на подигнување на групата,имаше најава за ваков состанок али ништо не бидна,јас сум оптимист дека вгодина групата ќе биде на ниво повеќе него сега па ќе видиме :D
Во што сакаш може да се кладиме дека групата нема да се крене во наредните 10 години :)

Штом групата не застана годинава колку-толку на нозе на ракометов (што ми е ептен драго) ич не очекувајте во блиска иднина навивање како што имаше лани на РК Вардар, а да не спомнувам за пред 4-5 години и на РК и на ФК Вардар. Како што ќе изминуваат годините така и интересот за навивање ќе биде се помал затоа што сите групи ќе имаат некоја мизерна бројка од 100 навивачи и така со тек на време целосно ќе исчезне навивањето. Здравје за 5-10 години од сега бројка од 200 навивачи ќе се смета за врв во нашево навивање, а за тоа има мал милион причини за кои што е пишувано многу пати на форумов. Тука не ја исклучувам и можноста целосно да го снема навивањето. Немој ич да се надевате на подобри времиња за навивањето и за повраќаниците од ракометниов клуб кој што некогаш беше тим составен од мажишта што гинеа за црвено-црниот дрес, а не старлети, наркомани, алкохоличари и што и да има веќе таму собрано.

Доколку се почне со правилна работа во ФК Вардар и како што најавија редовно учевство во Европа групата сигурно ќе се издигне многу бар за европските мечеви,исто така и да се формира таа Балканска лига или во Прва лига наша да играат екипи со навивачки групи како порано ќе има надеж иначе ако продолжи вака само некое чудо ќе не спаси што не значи дека групата ќе тапка во место.Еве пример таа што ја игравме со Шкендија првата кога беше 0-0 е чист доказ дека во групата ако се сака може да се направи многу значи немаше никаква најава од Комити ни мобилизации,ни плакати,ни кружење низ град само на фб се пиша кога се игра и тоа беше се па пак бевме околу 800-900 души што е одлична бројка за наши услови.

Za da resis nekoj problem prvo treba da go vidis. Za zal poveketo se pravat slepi ili stvarno ne go gledaat. Komiti momentalno imaat 1 golem neprijatel a toj e del od najbliskiot tim na Sams. V**** e covekot koj od Sams e naznacen za odnosi so navivacite. Rabotata e sto Komiti (poglavnite) nekat muabet so nego od X pricini sto ne se za ovde, insistiraat na sostanoci so Sams sto nema da se slucat bar ne kako sto oni gi zamisluvaat a on ja raboti grupata kako saka zasto ima okulu nego luge sto odlicno ja poznavaat i grupata i mentalitetot i lugeto. Komiti treba da sfatat deka mora da se reformiraat vnatresno, da se modernizira grupata i da se prifatat novite pravila na igra. Ako toa ne se sluci tesko deka odime napred vo dogledno vreme. Od druga strana momentot koga toa ke se sluci ne veruvam deka ke bide tesko da se sobere cifra posto pari/mediumi i se sto treba ke ima. Klucot e pregovori ama za toa treba prav lider sto ke im go objasni na vodjite od podgrupite i nekoj sto ke dobie niven amin a takov junak nema na povidok.

Роднина на играчите :icon_lol:
Ќе ти упали и моево со оглед на тоа дека нема да бидеш сигурен дали се возиш за на Ф4 или за на пазар со ЈСП :icon_lol: али едно е сигурно, ќе бидете добра старостна бројка, просек 50-че :icon_mrgr:

Се зезам, него пак ќе ти изгледа градот за град на старци ако одиш во лов по осамени, ситуирани госпоѓи во најдобрите години од својот живот :ljubove: гледај овој пат некоја помлада барем до кај 40 :Кезец:

Ќе ти упали и моево со оглед на тоа дека нема да бидеш сигурен дали се возиш за на Ф4 или за на пазар со ЈСП :icon_lol: али едно е сигурно, ќе бидете добра старостна бројка, просек 50-че :icon_mrgr:

Се зезам, него пак ќе ти изгледа градот за град на старци ако одиш во лов по осамени, ситуирани госпоѓи во најдобрите години од својот живот :ljubove: гледај овој пат некоја помлада барем до кај 40 :Кезец:

Pa koga seta po staracki domovi sto ocekuvas :icon_mrgr:... @Colt Willcox jas ti preporacuvam da setnes po Rakoczi Ut, posebno vo delot okulu hotel Astoria. Imas i istorija i zeni, taka da nema da se razocras. So taksi ti e nekoj 15tina minuti od salata, kon dunav, peski ke ti fati saat vreme ama ti i onaka sakas da setas :icon_mrgr:. Vo okolinata ke najdes i razni pabovi i barovi mada ne bas na taa ulica, ali ti sakas da istrazuvas...

Inace za tie sto sakate vistinska zurka taman da proslavite pobeda posle romankite od 10 saat ima MAGIC BATH PARTY vo Lukacs Baths na 7mi i e edno 20tina min so taksi od salata. Toa otprilika izgleda vaka..

Lukacs-Baths-Pool-Party-Budapest.jpg

szechenyi-bath-party-budapest-szecska-sandor-fegyverneky.jpg

Cinetrip-New-Year-Party-Budapest-Szechenyi-Baths-506x300.jpg

Во местово ние ќе изгледаме како цигани дојдени од Плаја Виста :pos::pos::pos:
Што се секирате бе, грофот е тука да не шета :icon_mrgr:

Во местово ние ќе изгледаме како цигани дојдени од Плаја Виста :pos::pos::pos:
Што се секирате бе, грофот е тука да не шета :icon_mrgr:

Кур те боли брат, се е тоа надрогирано таму, слон пред очи не гледа :D

За голман не знам зишто не испратиле понуда за Палицка! Видов дека заминал од Кил, во Некар, а можеа да пробаат и да испратат понуда! И го гледав онај Ласе Андерсон, типот е млад и има многу потенцијал да стани еден од најдобрите леви бекови! Ама кој да го види! Едно време и Капоте ни беше на таргет, ама ваљда го изгубивме од видик и него!
Во Барса отиде дечкото

Sent from my SM-G800F using Tapatalk

Доколку се почне со правилна работа во ФК Вардар и како што најавија редовно учевство во Европа групата сигурно ќе се издигне многу бар за европските мечеви,исто така и да се формира таа Балканска лига или во Прва лига наша да играат екипи со навивачки групи како порано ќе има надеж иначе ако продолжи вака само некое чудо ќе не спаси што не значи дека групата ќе тапка во место.Еве пример таа што ја игравме со Шкендија првата кога беше 0-0 е чист доказ дека во групата ако се сака може да се направи многу значи немаше никаква најава од Комити ни мобилизации,ни плакати,ни кружење низ град само на фб се пиша кога се игра и тоа беше се па пак бевме околу 800-900 души што е одлична бројка за наши услови.
Ако збориш за првенствената утакмица со Шкендија есеноска, 800-900 души немаше на цел стадион не па Комити да биле толку. :D

Ако збориш за првенствената утакмица со Шкендија есеноска, 800-900 души немаше на цел стадион не па Комити да биле толку. :D
Не бе зборам за таа на 17.04 што ја игравме :)[DOUBLEPOST=1462370045][/DOUBLEPOST]
Не бе зборам за таа на 17.04 што ја игравме :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom