Фан клуб - РК Вардар

Ova nereseno odi na dusa na Raul. Jas neznam sto trener treba da si koga go gazis protivnikot da im kazes da ne MISLAT mnogu na golot na protivnikot. VARDAR nikogas ne znael takticki da igra a i rakometot ne e takov Sport koga mozez da GAZIS GAZI. I sega mesto 4-5 razlika treba pak da minuvame niz drami.
Која драма брат,дома ќе ја играм на хендикеп - 150 кец.

Ova nereseno odi na dusa na Raul. Jas neznam sto trener treba da si koga go gazis protivnikot da im kazes da ne MISLAT mnogu na golot na protivnikot. VARDAR nikogas ne znael takticki da igra a i rakometot ne e takov Sport koga mozez da GAZIS GAZI. I sega mesto 4-5 razlika treba pak da minuvame niz drami.

Ти глув си или глуп си или и двете? Па баш во периодот кога им идеше све од рака им кажа да не го намалат темпото. И конечно така ко шо треба изиграа па и при постојани 2+ гола предност не успорија него продужија да играат во напад ко до тогаш.

Да беше ова македонска репрезентација уште при првите +3 гола предност ќе успореа и ќе се заебеа со антиракометот.

Али не можеш вечно да играш така, мора некад и да успориш, он у одличен момент ги посоветува да не брзаат. И баш ради тоа што Карачиќ избрза непотребно Висла се врати во живот. А и она пенал што му го свирнаа беше чисто пробивање. Многу ме нервира. Има можност да биде најдобриот играч во светот, али никако да го поправи тој сегмент во играта.

Може икс ја пишале, јебига xD

Нема оправдување за последниве минути, али јебига, и ова е одличен резултат.
со Веспрем играв сингл Х и фатив 8.5 коефоц., денес и ова играв Х и го фатив 9.0 коефиц.,
... така ем не се нервирав што беше Х а и добро е за утакмицата тука...

не местит Самсоненко ич

Sent from my E560 using Tapatalk

Добро излезе за Вардар повредава на Филипче. :icon_lol:

Него, момциве и те како заслужуваат атмосфера како од Борис и како ланската сезона на повеќето натпревари.

Слаба е Висла оваа година. Лани со Шипржак, Зеленовиќ, Јурќевич беа каде каде посилни.
Само да ја стегневме малку повеќе одбраната и да не се испичкаја на крај ќе ги сотревме 5-6 разлика без проблем.
Али добро е и вака, здрав ќотек треба да и удриме сеа у Скопје.

Ти глув си или глуп си или и двете? Па баш во периодот кога им идеше све од рака им кажа да не го намалат темпото. И конечно така ко шо треба изиграа па и при постојани 2+ гола предност не успорија него продужија да играат во напад ко до тогаш.

Да беше ова македонска репрезентација уште при првите +3 гола предност ќе успореа и ќе се заебеа со антиракометот.

Али не можеш вечно да играш така, мора некад и да успориш, он у одличен момент ги посоветува да не брзаат. И баш ради тоа што Карачиќ избрза непотребно Висла се врати во живот. А и она пенал што му го свирнаа беше чисто пробивање. Многу ме нервира. Има можност да биде најдобриот играч во светот, али никако да го поправи тој сегмент во играта.

Visla ne mozea da odat vo vtoroto poluvreme na kraj Raul gi vrati so toa negovo namaluvanje na tempo. Ako Vardar ne mozese da izdrzi tempo Visla uste pomalku, so ogled na toa sto Vardar ima pogolem roster na kvalitetni igraci. Raul vikna tajmaut i gi presece igracite. Ne gledam potreba koga ti odi da menuvas taktika. Ako si sportuval nekogas toa verojatno treba da ti bide jasno.

Вардар миљон нерешени има ами

so novite pravila vo Rakometot za poslednata minuta, mislam sudiite će možat da praat ušte poveće nerešeni, ne poradi obložuvalnicite ( koeficientite će padnat) tuku za da bidat pointeresni talmičenjata i poveće publika da odi, sepak rakometot e mal sport
...

so novite pravila vo Rakometot za poslednata minuta, mislam sudiite će možat da praat ušte poveće nerešeni, ne poradi obložuvalnicite ( koeficientite će padnat) tuku za da bidat pointeresni talmičenjata i poveće publika da odi, sepak rakometot e mal sport
...
абе во ред тоа ама на самсоненко не му треба судии за да намести

Аман бе со муабетиве после секој пораз или нерешено мора да има некој што ќе пројаде лајна за Самс дека ја наместил,значит олабавете и престанете со глупавиве изговори ;)

Вардар миљон нерешени има ами

Ај бе одјеби :pusigo:
Иди у спортлајф прави им вакви муабети на експертите што дремат цел ден у кладиона и ги знаат сите наместени

Аман бе со муабетиве после секој пораз или нерешено мора да има некој што ќе пројаде лајна за Самс дека ја наместил,значит олабавете и престанете со глупавиве изговори ;)
Otrov

Дај нека најдат подобри коментатори неможам значи како ли не ја примети ситуацијата од прва кога одбиената топка ја прифати Караџиќ мислам и даде гол се изнасмеа на повторното давање пред тоа не ја приметија еј.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom