Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.565
- Поени од реакции
- 18.039
Тежак е овај живот ал да се живи мора

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Столе се жали дека постојано е под удар, а судијава ниеднаш не свирна...
Абе ја вртиме во Кале бе
--- надополнето: 26 април 2012 во 19:31 ---
ае ае овој Манасков, ако го видам во градов жими се ќе го заколам му ебам педерчето
Абе Манасков бе дете така само против РК Овче Поле против нас не![]()
А овој Манасков има да влезам у терен и да го исчукам ќе му ебам мајмунот кај и да го видам низ град мамицата ќе му ја ебам двете нозе ќе му ги искршам никад да не заигра ракомет
За тебе незнам,ама јас оној ушларот ако го видам ке го обесам за бандера,крвта ке му ја ебам така ме нафурал денеска до нема каде.
Једино тоа педерчето Манасков може да напредува.
Си го навлече гневот и он, дава гол и провоцира кај нас.
После ќе плаче зашто ме пцујат луѓето![]()
Како идеа стиховите од песната што ја пеевте денес? Само првиот и последниот се разбирааВо глобала се почна вака
Со пируетите во Автокоманда, па со славењето погодоци накај нас и покажување кур на дуелот во Кале кога се реши титулата во сезоната кога им го собравме купот и освоивме СЕХА, а продолжи наредната сезона во дуелот кога Прибак ја реши со удар по завршувањето на 60-те минути
Убаво сум рекол пред три години, ќе плаче педерчето...![]()
Во глобала се почна вака
Со пируетите во Автокоманда, па со славењето погодоци накај нас и покажување кур на дуелот во Кале кога се реши титулата во сезоната кога им го собравме купот и освоивме СЕХА, а продолжи наредната сезона во дуелот кога Прибак ја реши со удар по завршувањето на 60-те минути
Дејан ти си брукаКако идеа стиховите од песната што ја пеевте денес? Само првиот и последниот се разбираа![]()
Како не ти беше мака да копаш по историјата и да се самоцитираш за тоа шо си го напишал пред 3 години...Во глобала се почна вака
Жив е бе зашто да не е жив.Домле стариот хахаха каква петарда беше уште ли е жив бе да му ебам тоа semi кељавицата
Знаев кај да барам, убаво ми текнува дека ептен се напаливме за пируетата xDКако не ти беше мака да копаш по историјата и да се самоцитираш за тоа шо си го напишал пред 3 години...
Ах леле,и тебе не ти е лесно...![]()