Дим4е
NZT-48, want some?
- Член од
- 24 октомври 2007
- Мислења
- 7.294
- Поени од реакции
- 8.502
И вие не сте поaрниАбе седите мирни , дa не ви влезaт мaскoтите т.е.фaлaнгaтa oддoздoлa,ќе ве нaпрaт мaсaкaр![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И вие не сте поaрниАбе седите мирни , дa не ви влезaт мaскoтите т.е.фaлaнгaтa oддoздoлa,ќе ве нaпрaт мaсaкaр![]()
Тaкa му нaредијa oд пaртијa, мaкедoнски клубoви дa пoддржвaлеИ вие не сте посрниПред 2 години кога ви гостуваа во плеј-офф се изнасликаа со Карачиќ кај вас во сала
![]()
Мене ептен чуден ми е профилов, најискреноГи замолкнал Комити, а Комити беа на фудбал![]()
Без име, без слика, гледам објаснува на секого... Дел од машинеријата ако ме сфаќаш^Во која смисла чуден?
Иначе Тимур и Сергејчо нели беа јаки побратими,така да треба да се иде на таа финта,скандирање на Дибиров и потоа исвиркување на истиот од античките...па можда ќе му скурчи,па да го избркаат лигушот...[DOUBLEPOST=1443481862][/DOUBLEPOST]^Во која смисла чуден?
Иначе Тимур и Сергејчо нели беа јаки побратими,така да треба да се иде на таа финта,скандирање на Дибиров и потоа исвиркување на истиот од античките...па можда ќе му скурчи,па да го избркаат лигушот...![]()
Апсолутно дека е дел од машинеријата,на друго си помислив затоаБез име, без слика, гледам објаснува на секого... Дел од машинеријата ако ме сфаќаш![]()
http://zase.mk/mansakov-gi-zamolkna-komitite/[DOUBLEPOST=1443546288][/DOUBLEPOST]Има ли некој стрим што работи од натпреваров? нерви искинав.za koj tekst stanuva zbor ?
inaku manaskov pak ispaga posrano gomno sto ne ide koga ke pustis voda tuku sedi u sholja pluta na povrsina i SMRDI, go '' krshi mrazot '' so izjavana od pogore a pak ne se izvinuva, pa tolku li e glup be i ne svaka deka treba da istapi i da se izvvini asalno, ili nekoj od klubot toa da mu go sugerira, znaci plukase po navivacite, plukase kon klubot, sekoj navivac, vo prava smisla na zborot, ke bara izvinuvanje vo vakva situacija, i ne deka ke go prifatat, realno ke ima takvi, a i poveketo mislam deka ke se, sto pak nema da im bide seedno ali kolku tolku da se stabilizira rabotata i posle da, so igri, klucni golovi i tn i tn poleka, postepeno, da gi dobiva simpatiite, bar od del na navivacite.
Ovoj ke odgovorel na teren : ))), pokraj dibirov samo kur mozes da pusis nisto poveke ti ebam toa pederceto samobendisano. Ima da se prolivosa na prv mec koga komiti ke se na tribina, ne gi slusal on svirezite, GOMNAR kontradiktoren, a slusase Se koga igrase za metalirg i gestikulirase kon Komiti a ? mrsul.