Фан клуб - РК Вардар

РК Вардар - РК Татран Прешов
29.09.2015 | СЦ Јане Сандански | 18:30 ч.

Билети на билетарницата на СЦЈС по цена од:
50 ден (Трибини) / 150 ден. (ВИП Зона)
Навали народе, сите у вип, да му дишеме у врат на 11чето. :ROFLMAO:

Морам да те негирам дека девојчето прати ракомет више од 10 години и не реши рандом да доаѓа на утакмици, идеше во Кале и гледаше на тв :D
Од Кометал, кога Вардар беше Ватростална и Пелистер беше тимиште.
Имав пари во моментот (кои сама сум ги заработила) и решив да земам сезонска, претходно не можев да си дозволам, а немав ни друштво за сезонски :)
Не сум навивач, не сум ни фан веројатно, "обична публика" како што љубат да речат, што е битно на крај краева кој е називот, го сакам Вардар и секогаш кога немам обврски, а имам можност да го пратам го правам тоа. Толку се може. Сметам дека секој треба да си каже што мисли без да биде руган притоа.
И Металург го забораи... девојче. :D:kuracc:

И Металург го забораи... девојче. :D:kuracc:
Што со Металург? Нит сум го сакала, нит бодрела. Еднаш отидов на ХУМАНИТАРНА утакмица за да донирам пари за Јоце кој го знам лично и ми е пријателче и не ми е жал за парите. И ти тоа добро го знаеш пецкало едно :D:kuracc:

МЕТАЛУРГ ЕБИСЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :kuracc:

Ве оставив еден ден да се испукате, доста е со Манасков, преку тасета веќе :icon_mrgr:
Да не чујам ни збор за Деки веќе барем не до утре после 9 :icon_mrgr:

Не продолжувам со дискусија за педерчето само да ве потсетам утре сите на Вардар, нека грми салата и уште на загревање да го вратиме педерчето во реалноста.

ВАРДАР СО ВАРДАРЦИ, СТОП ЗА ПЕДЕРИ!

Кога ке се вратиме во сала има гласните жици да ги оставиме , има да пука поготово Тимур Дибиров ..
До вчера јадеа гомна за Вардар а сега први отидоа да го гледаат Манасков во ЛШ.Затоа порака до таквите педерски фанови , не сте свесни колкав дел се бесни од Комити ради вашето дркање на педерчето вчера , нз за утре али со Рајн Некар сите до еден грмење за Вардар , да знаат кој се Комити и што значи љубов кон клуб ☺

Некoи рaбoти не се купувaaт сo пaри,зa се oстaнaтo тукa е СaмсКaрд.Гo бaрaвте Сaмсoненкo,епa чoрбa мaкедoнче-пoздрaв oд Пaцифист :angel: п.с.Мнoгу му пуштaте нa Стoле,пoрaни сo вaкви кaбaдaи се рибaше пaркетoт :boksix:.

Со РНЛ ако не настане мега туча на некој блок во сала еве на :D
А и тоа заебана работа бетер него кафанска тепачка. Све у црвени дресови, незнаеш кој за кого е :duel:

Со РНЛ ако не настане мега туча на некој блок во сала еве на :D
А и тоа заебана работа бетер него кафанска тепачка. Све у црвени дресови, незнаеш кој за кого е :duel:
Тие шo личaт нa Алексaндaр Мaкедoнски се зa Мaнaскoв :ROFLMAO:

Со РНЛ дел од античкиве да не ги пукне носталгија па почнат да скандираат Дарко Станиќ е тоа ќе биде крвопролевање.:uzi:
Вчера баш го кажав истово. Некако така ми мириса. За античкиве наркичот е една од легендите на македонскиот ракомет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom