- Член од
- 29 јануари 2015
- Мислења
- 7.278
- Поени од реакции
- 20.261
Направија тие веќе, толку им траеше веронста.![]()
Не сум знаел. Епа, епа чорба тогаш.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Направија тие веќе, толку им траеше веронста.![]()
Посмешно е да читаш некој како се обидува да биде ин а уствари искача една смешна карикатура. Сите што објаснуваат за плукањето на Манасков, треба да им се извинат на тастатурите.После „без потреба не тепаат џандари“.
Во Англија вака, во Англија онака.
Смешки сте...
Отиде еуфоријата, да не се навраќаме.Посмешно е да читаш некој како се обидува да биде ин а уствари искача една смешна карикатура. Сите што објаснуваат за плукањето на Манасков, треба да им се извинат на тастатурите.
А Столе тотално разочара, до вчера беше спремен и кур да запуши на Комити за да скандираат контра Металург, сеа на тие истите ќе им наредува да прекинат да скандираат против копилето кое додека играше во Металург ги вреѓаше сите Вардарци вклучувајќи го и Столе.
Не сум знаел. Епа, епа чорба тогаш.![]()
Што да се навраќаме, не ни сакав да дискутирам со тебе за тоа. Само да ти кажам поголема смешка од тебе и уште неколку пациенти на темава нема.Отиде еуфоријата, да не се навраќаме.
Еве, пред спиење ќе им се извинам на двете тастатури, мобилната и оваа од лап топ-ов, зошто пишував од двете места.
Проблем ти е нормална дискусија со неистомисленик? Тешко ти е да се објасниш, искажеш?Што да се навраќаме, не ни сакав да дискутирам со тебе за тоа. Само да ти кажам поголема смешка од тебе и уште неколку пациенти на темава нема.
Убави и влажни соништа.
Не може да се дискутира со некој што се појавува на Европка утакмица само против екипи ко Барса и да објаснува како Манасков не заслужува свирење.Проблем ти е нормална дискусија со неистомисленик? Тешко ти е да се објасниш, искажеш?
Како што можам јас да го почитувам (ќе изгенерализирам) вашиот став, заслужувам и мојот да биде испочитуван. Форумов е за тоа, дискутираме. Не сум ти влегол дома, па да ти го дрвам со глупи и небитни муабети. Се дискутира за тема поврзана со насловот на истата.
Не може да се дискутира со некој што се појавува на Европка утакмица само против екипи ко Барса и да објаснува како Манасков не заслужува свирење.
Да те имам у план некад ако ми треба дрвен адвокат?[DOUBLEPOST=1443401272][/DOUBLEPOST]Ako ne znaes sto da kazes,najlesno e da vregjas
Убаво што си купил сезонска карта, поздрав и за девојчето.Денес не игравме против Барса, туку поради послаб противник. Јас си купив сезонска заедно со уште едно девојче кое не ни прати ракомет, туку рандом ваљда реши да доаѓа на утакмици и двајца поддржувачи на Вардар.
Вашете мислење поврзано со Вардар е далеку поценето и поверодостојно од моето, не го порекнувам тоа ама имам право да си го искажам ставот.
Ни ти верувам не си претседател на општински комитет на вмро ама тоа не значи дека ја коментираш политичката ситуација во државава, така?
Морам да те негирам дека девојчето прати ракомет више од 10 години и не реши рандом да доаѓа на утакмици, идеше во Кале и гледаше на твДенес не игравме против Барса, туку поради послаб противник. Јас си купив сезонска заедно со уште едно девојче кое не ни прати ракомет, туку рандом ваљда реши да доаѓа на утакмици и двајца поддржувачи на Вардар.
Вашете мислење поврзано со Вардар е далеку поценето и поверодостојно од моето, не го порекнувам тоа ама имам право да си го искажам ставот.
Ни ти верувам не си претседател на општински комитет на вмро ама тоа не значи дека не ја коментираш политичката ситуација во државава, така?