Фан клуб - РК Вардар

После „без потреба не тепаат џандари“.
Во Англија вака, во Англија онака.
Смешки сте...
Посмешно е да читаш некој како се обидува да биде ин а уствари искача една смешна карикатура. Сите што објаснуваат за плукањето на Манасков, треба да им се извинат на тастатурите.

А Столе тотално разочара, до вчера беше спремен и кур да запуши на Комити за да скандираат контра Металург, сеа на тие истите ќе им наредува да прекинат да скандираат против копилето кое додека играше во Металург ги вреѓаше сите Вардарци вклучувајќи го и Столе.

Посмешно е да читаш некој како се обидува да биде ин а уствари искача една смешна карикатура. Сите што објаснуваат за плукањето на Манасков, треба да им се извинат на тастатурите.

А Столе тотално разочара, до вчера беше спремен и кур да запуши на Комити за да скандираат контра Металург, сеа на тие истите ќе им наредува да прекинат да скандираат против копилето кое додека играше во Металург ги вреѓаше сите Вардарци вклучувајќи го и Столе.
Отиде еуфоријата, да не се навраќаме.
Еве, пред спиење ќе им се извинам на двете тастатури, мобилната и оваа од лап топ-ов, зошто пишував од двете места.

Не сум знаел. Епа, епа чорба тогаш. (n)

Епа затоа кога сите се радуваа на распадот на Металург, ја викав дека тоа само лошо ќе се одрази врз Вардар, кој дотогаш имаше бајковита приказна и феноменален спој со публиката (Комити плус останатите).

Колку сакате речете дека нема врска, има! Ако останеа античките барем у тој состав лани со сите македонски играчи многу од овие работи немаше да се десат. Деки позината уста ќе останеше таму, фуфиците од Бекстејџ исто, а и голем дел од популарната античка публика... И најважното, ќе имаше право ДЕРБИ каде јасно ќе се глеаше кој за кого е.

Вака настана шашма, најсрање сценариото.

Ова што го видов денеска у сала беше жално и бедно.Факт е дека у Мк бес навивачка група нема навивање,ма колку и да поедници пробуваа,јбг не можеш од жени и деца да очекуваш да ги знаат песните,а за педерчињава со гратиси па ич муабет да не правиме.Памтам и со Хабург се деси,вака нешто ги немаше комити,ама пак имаше ај да речам солидно навивање,затоа што уште не беше онаа еуфорија,и идеа луѓе што го сакаа ракометот.А денеска дно дна, дошла мајка со ќерките,мамо па зошто му свират на Манасков,нели он игра за нас:facepalm:,и сеа што да кажеш на ова.Од друга страна тотален раздор на трибини,цело време се трае,ама ко се запали атмосферата за нарки и Дибиров,ејј мислиш навивачка група има:tapp:.Зарем не е срамота 20,30 унгарци од кој имаше и постари луѓе и деца,да доминираат,а да не спомнуам дека имаа еден издрогиран коњ,му ебам матер сам се дереше ко улав,кај нас така,одма те гледаат,у стилот брат на што си бе.Нема збор комити се у право,управата игра како им свират и се руши атмосферата.Ако Столе е толку голем фактор,нека го фати за уши,и нека го натера на микрофон пред цела сала да се извини.Е дури тогаш може да се надева на смирување,ако ништо друго може нема да го свират.А до тогаш клубот ќе си пати,у сезоната кога има најак тим,и е најблиску до Ф4.

Отиде еуфоријата, да не се навраќаме.
Еве, пред спиење ќе им се извинам на двете тастатури, мобилната и оваа од лап топ-ов, зошто пишував од двете места.
Што да се навраќаме, не ни сакав да дискутирам со тебе за тоа. Само да ти кажам поголема смешка од тебе и уште неколку пациенти на темава нема.
Убави и влажни соништа.

Што да се навраќаме, не ни сакав да дискутирам со тебе за тоа. Само да ти кажам поголема смешка од тебе и уште неколку пациенти на темава нема.
Убави и влажни соништа.
Проблем ти е нормална дискусија со неистомисленик? Тешко ти е да се објасниш, искажеш?

Како што можам јас да го почитувам (ќе изгенерализирам) вашиот став, заслужувам и мојот да биде испочитуван. Форумов е за тоа, дискутираме. Не сум ти влегол дома, па да ти го дрвам со глупи и небитни муабети. Се дискутира за тема поврзана со насловот на истата.

Проблем ти е нормална дискусија со неистомисленик? Тешко ти е да се објасниш, искажеш?

Како што можам јас да го почитувам (ќе изгенерализирам) вашиот став, заслужувам и мојот да биде испочитуван. Форумов е за тоа, дискутираме. Не сум ти влегол дома, па да ти го дрвам со глупи и небитни муабети. Се дискутира за тема поврзана со насловот на истата.
Не може да се дискутира со некој што се појавува на Европка утакмица само против екипи ко Барса и да објаснува како Манасков не заслужува свирење.

Не може да се дискутира со некој што се појавува на Европка утакмица само против екипи ко Барса и да објаснува како Манасков не заслужува свирење.

Денес не игравме против Барса, туку поради послаб противник. Јас си купив сезонска заедно со уште едно девојче кое не ни прати ракомет, туку рандом ваљда реши да доаѓа на утакмици и двајца поддржувачи на Вардар.

Вашете мислење поврзано со Вардар е далеку поценето и поверодостојно од моето, не го порекнувам тоа ама имам право да си го искажам ставот.

Ни ти верувам не си претседател на општински комитет на вмро ама тоа не значи дека не ја коментираш политичката ситуација во државава, така?

Ako ne znaes sto da kazes,najlesno e da vregjas
Да те имам у план некад ако ми треба дрвен адвокат?[DOUBLEPOST=1443401272][/DOUBLEPOST]
Денес не игравме против Барса, туку поради послаб противник. Јас си купив сезонска заедно со уште едно девојче кое не ни прати ракомет, туку рандом ваљда реши да доаѓа на утакмици и двајца поддржувачи на Вардар.

Вашете мислење поврзано со Вардар е далеку поценето и поверодостојно од моето, не го порекнувам тоа ама имам право да си го искажам ставот.

Ни ти верувам не си претседател на општински комитет на вмро ама тоа не значи дека ја коментираш политичката ситуација во државава, така?
Убаво што си купил сезонска карта, поздрав и за девојчето.
Да си го следел РК кога Манасков плукаше по Вардар и навивачите, да праевме муабет, вака е стварно смешка да се убедуваме.

Абе убаво пишав, дека копилето уште не дојдено внесе негативна енергија, не па сеа дојден и кога заигра веќе. Не може бе , кога го гледам коса ми се крева, абе прво по карактерот се геледа дека е различен за 360 степени од остантиве играчи. Како гомно што шири смрдеа, така овој шири негативна енергија.
И да ве потсетам денес Комити не велгоа не ради тоа 11чето туку ради управата кои иако знаеа дека има фудбал, сепак излегоа со соопштение дека во 17 часот за првапт во историјата на Вардар одкога игра Лига шампиони ќе се затворат вратите, пола сат пред да почне утакмицата. Исто така не смао Комити сите што беа на фудбал околу 1000 луѓе не дојдоа проади таа причина, а не ради Манасков.

Ни ти верувам не си претседател на општински комитет на вмро ама тоа не значи дека не ја коментираш политичката ситуација во државава, така?
Морам да те негирам дека девојчето прати ракомет више од 10 години и не реши рандом да доаѓа на утакмици, идеше во Кале и гледаше на тв :D
Од Кометал, кога Вардар беше Ватростална и Пелистер беше тимиште.
Имав пари во моментот (кои сама сум ги заработила) и решив да земам сезонска, претходно не можев да си дозволам, а немав ни друштво за сезонски :)
Не сум навивач, не сум ни фан веројатно, "обична публика" како што љубат да речат, што е битно на крај краева кој е називот, го сакам Вардар и секогаш кога немам обврски, а имам можност да го пратам го правам тоа. Толку се може. Сметам дека секој треба да си каже што мисли без да биде руган притоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom