Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Eve go intervjuto
http://sportmedia.mk/rakomet/liga-n...ima-vo-skopje-i-dojdov-kje-zbesnam-na-terenot
Inaku za Vardar ovaa godina ke go kazam slednoto. Mi se dopaga sto imaat na site pozicii po najmalku dva igraci a na nekoj i tri so ist ili slicen kvalitet. Se raboti za igraci koi ne se od samiot svetski vrv (so isklucok na Dibirov bi rekol) i ne se zvezdi sto na nekoj nacin gi rasteretuva od koncentracija na odgovornost, taka da vo zavisnost od denot mozno e sekoj od niv da blesne. Vakov sirok Kadar spored mene moze da bide Problem za trenerot. Eve denes na primer ne igrase Gorbok sto sekako ne e lesna odluka. I na kraj nemanjeto na zvezda vo ekipata pokraj prednosti moze da bide i nedostatok vo klucni momenti. A toa se gleda najcesto priu izveduvanjeto na 7 metri kade sto odgovornosta seta od eden do drug igrac. Kako i da e Vardar ovaa sezona e mnogu posilen, poiskusen i pouigran od minatata sezona taka da ako kockite se sklopat mislam deka ovaa sezona ima dobri sansi da se najde vo F4
Има Циндриќ што да покаже, јас верувам дека ќе одигра подобри партии во иднина, да не претеруваме и ние, дојде без оштета, да го менува Карачиќ е сосема солиден, а и не верувам да зима некоја јака пара, плус не се курчел никад типот за разлика од копилето. Сите трансфери ги погодија реално, почнаа добро да пазарат ги собраа младите Деревен и Марсениќ и ѕверот Македа, го задржаа и Дујшебаев се научија нашиве...И Манасков им е океј трансфер, сега ние што го мразиме како....не знам искрено што се мрази толку
тоа си е друга работа...Ќе го свирам секоја утакмица се да му ебам
Иначе следно нешто кога би пазарел Вардар, тоа треба да биде втор голман, зошто да не е Штербик би изгубиле скоро од сите екипи што играат во групиве А и Б...Од Диви не можеме уште да бараме, може да одбрани некој пенал да фати некоја топка ако се здиви во Јане, ама не е да застане на гол цела утакмица, Милиќ ако сакаат нека им се врти во тимот, ама за трет голман, за во СЕХА, или нека иде со Чаневски нека дели минутажа...Исто мислам дека треба и со Брумен да се направи некоја далавера, ако можат да го продадат негде...Не е во некоја форма и не ми се верува да изигра како периодот од ланската сезона, дај боже да грешам, тука треба некој подобар избор, а Шишката е топ за ротација
![]()
Ти ибам свадбарот антички, влез да ти се забрани![]()
Циндриќ е ок играч, но реално ако Вардар сакаше можеше подобар играч земе на таа позиција. Да бидеме реални, Циндриќ е далеку од таа светска класа на ракометари како што се Македа, Алекс, Карачич и компанија.
Овај Тоскич да е 20цм повисок, мислам дека комотно по 2-3 ќе ги фрла ко из шала! Многу силен играч! Македа пука! Дибиров нека го буши тоа копилето Џерард! Мамето негово!
Иван Чупиќ.... уствари забораив не ни требал....Исто мислам дека треба и со Брумен да се направи некоја далавера, ако можат да го продадат негде...Не е во некоја форма и не ми се верува да изигра како периодот од ланската сезона, дај боже да грешам, тука треба некој подобар избор, а Шишката е топ за ротација
![]()