Фан клуб - РК Вардар

Кањелас топки береше зад гол тоа време...:pipi:
Ехееее,Шкрбиќ и Перуничиќ кога играа,времиња..:anco:

Барса изгубиле од Рајн на гости, како и Киелце од Пик сегед, а ние тепавме кај Монпеље... Иако е рано, мислам дека и те како беа позитивни резултативе од денеска, ние мораме да тепаме барем кај еден од Пик и Рајн, со тоа што некој од Барса/Киелце има шанси да киксне кај Монпеље, тоа и те како е предност.

Eve go intervjuto

http://sportmedia.mk/rakomet/liga-n...ima-vo-skopje-i-dojdov-kje-zbesnam-na-terenot
Inaku za Vardar ovaa godina ke go kazam slednoto. Mi se dopaga sto imaat na site pozicii po najmalku dva igraci a na nekoj i tri so ist ili slicen kvalitet. Se raboti za igraci koi ne se od samiot svetski vrv (so isklucok na Dibirov bi rekol) i ne se zvezdi sto na nekoj nacin gi rasteretuva od koncentracija na odgovornost, taka da vo zavisnost od denot mozno e sekoj od niv da blesne. Vakov sirok Kadar spored mene moze da bide Problem za trenerot. Eve denes na primer ne igrase Gorbok sto sekako ne e lesna odluka. I na kraj nemanjeto na zvezda vo ekipata pokraj prednosti moze da bide i nedostatok vo klucni momenti. A toa se gleda najcesto priu izveduvanjeto na 7 metri kade sto odgovornosta seta od eden do drug igrac. Kako i da e Vardar ovaa sezona e mnogu posilen, poiskusen i pouigran od minatata sezona taka da ako kockite se sklopat mislam deka ovaa sezona ima dobri sansi da se najde vo F4

Eve go intervjuto

http://sportmedia.mk/rakomet/liga-n...ima-vo-skopje-i-dojdov-kje-zbesnam-na-terenot
Inaku za Vardar ovaa godina ke go kazam slednoto. Mi se dopaga sto imaat na site pozicii po najmalku dva igraci a na nekoj i tri so ist ili slicen kvalitet. Se raboti za igraci koi ne se od samiot svetski vrv (so isklucok na Dibirov bi rekol) i ne se zvezdi sto na nekoj nacin gi rasteretuva od koncentracija na odgovornost, taka da vo zavisnost od denot mozno e sekoj od niv da blesne. Vakov sirok Kadar spored mene moze da bide Problem za trenerot. Eve denes na primer ne igrase Gorbok sto sekako ne e lesna odluka. I na kraj nemanjeto na zvezda vo ekipata pokraj prednosti moze da bide i nedostatok vo klucni momenti. A toa se gleda najcesto priu izveduvanjeto na 7 metri kade sto odgovornosta seta od eden do drug igrac. Kako i da e Vardar ovaa sezona e mnogu posilen, poiskusen i pouigran od minatata sezona taka da ako kockite se sklopat mislam deka ovaa sezona ima dobri sansi da se najde vo F4

Чекај има време со густиот распоред допрва ќе почнат проблемите со играчи.Минатата година пред со Киелце натпреварот одвај имаше играчи за една и пол постава.А оваа сезона ќе биде дупло понапорна.

@Дим4е второ место у група е загарантирано бе, Барса не глеа Ф4 годинава. :D

Иначе, претходниот играч што дојде во Вардар од Нант (океј он беше повратнин тогаш) стана миленик на навивачите.

Мислам дека истото ќе биде и со Маќеда! :)

Ne se vo igra dvajcata od temnata strana i odma si napravivme razlika, steta so tie ni gi donesoa u usta dagi ebam od uprava, ke ne kosta toa mnogu sezonava. Mestoa da donesea klasa igraci da zemea da flrat paricki za rodrigez od vesprem na sreden plus pribak kako treta opcija, oni tpj cindric mi go nosat kopileto godina dena rakomet ne igralo, a go najavuvaat kako zasiluvanje, toj pa 11ceto zlaten igrac dadoa za nego da go donesat barem uwe da go donesea.

Има Циндриќ што да покаже, јас верувам дека ќе одигра подобри партии во иднина, да не претеруваме и ние, дојде без оштета, да го менува Карачиќ е сосема солиден, а и не верувам да зима некоја јака пара, плус не се курчел никад типот за разлика од копилето. Сите трансфери ги погодија реално, почнаа добро да пазарат ги собраа младите Деревен и Марсениќ и ѕверот Македа, го задржаа и Дујшебаев се научија нашиве...:) И Манасков им е океј трансфер, сега ние што го мразиме како....не знам искрено што се мрази толку :icon_mrgr: тоа си е друга работа...Ќе го свирам секоја утакмица се да му ебам :kuracc:

Иначе следно нешто кога би пазарел Вардар, тоа треба да биде втор голман, зошто да не е Штербик би изгубиле скоро од сите екипи што играат во групиве А и Б...Од Диви не можеме уште да бараме, може да одбрани некој пенал да фати некоја топка ако се здиви во Јане, ама не е да застане на гол цела утакмица, Милиќ ако сакаат нека им се врти во тимот, ама за трет голман, за во СЕХА, или нека иде со Чаневски нека дели минутажа...Исто мислам дека треба и со Брумен да се направи некоја далавера, ако можат да го продадат негде... :D Не е во некоја форма и не ми се верува да изигра како периодот од ланската сезона, дај боже да грешам, тука треба некој подобар избор, а Шишката е топ за ротација :)

Циндриќ е ок играч, но реално ако Вардар сакаше можеше подобар играч да земе на таа позиција. Да бидеме реални, Циндриќ е далеку од таа светска класа на ракометари како што се Македа, Алекс, Карачич и компанија.

Последно уредено:
Има Циндриќ што да покаже, јас верувам дека ќе одигра подобри партии во иднина, да не претеруваме и ние, дојде без оштета, да го менува Карачиќ е сосема солиден, а и не верувам да зима некоја јака пара, плус не се курчел никад типот за разлика од копилето. Сите трансфери ги погодија реално, почнаа добро да пазарат ги собраа младите Деревен и Марсениќ и ѕверот Македа, го задржаа и Дујшебаев се научија нашиве...:) И Манасков им е океј трансфер, сега ние што го мразиме како....не знам искрено што се мрази толку :icon_mrgr: тоа си е друга работа...Ќе го свирам секоја утакмица се да му ебам :kuracc:

Иначе следно нешто кога би пазарел Вардар, тоа треба да биде втор голман, зошто да не е Штербик би изгубиле скоро од сите екипи што играат во групиве А и Б...Од Диви не можеме уште да бараме, може да одбрани некој пенал да фати некоја топка ако се здиви во Јане, ама не е да застане на гол цела утакмица, Милиќ ако сакаат нека им се врти во тимот, ама за трет голман, за во СЕХА, или нека иде со Чаневски нека дели минутажа...Исто мислам дека треба и со Брумен да се направи некоја далавера, ако можат да го продадат негде... :D Не е во некоја форма и не ми се верува да изигра како периодот од ланската сезона, дај боже да грешам, тука треба некој подобар избор, а Шишката е топ за ротација :)

Ти ибам свадбарот антички, влез да ти се забрани :kuracc:

Ти ибам свадбарот антички, влез да ти се забрани :kuracc:

сега ние што го мразиме како....не знам искрено што се мрази толку :гик:

A за влез иди ти и таквите како тебе што кога игра ФК Вардар или се во Охрид, или Грчка, или грозје газат во Кавадарци :kuracc: на следнава ајвар ќе правите дома осеќам :vozbud:

Циндриќ е ок играч, но реално ако Вардар сакаше можеше подобар играч земе на таа позиција. Да бидеме реални, Циндриќ е далеку од таа светска класа на ракометари како што се Македа, Алекс, Карачич и компанија.

Па да, ама мислам дека баш таков играч и требаше таму, Карачиќ е класа, веќе уигран, игра одлично, ќе си има поголема минутажа, а Циндриќ како млад потенцијал да се докажува..

Абе Циндрич не чинел,али затоа Чема со 35 години,бил добар:eek:,дај малку слезите од облаци.

Некој погоре кажа за Тоскиќ да бил повисок ќе носел по 2-3ца на костозглобно...

Апсолутно се слагам, која карпа од играч, да е повисок ќе беше апсолутен WC играч.

edit - еве кој бил

Овај Тоскич да е 20цм повисок, мислам дека комотно по 2-3 ќе ги фрла ко из шала! Многу силен играч! Македа пука! Дибиров нека го буши тоа копилето Џерард! Мамето негово!

...Исто мислам дека треба и со Брумен да се направи некоја далавера, ако можат да го продадат негде... :D Не е во некоја форма и не ми се верува да изигра како периодот од ланската сезона, дај боже да грешам, тука треба некој подобар избор, а Шишката е топ за ротација :)
Иван Чупиќ.... уствари забораив не ни требал. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom