Фан клуб - РК Вардар

Му вратиииии Македа на Џерард! Нека го земи Џерард, и нека не го носи далеку! ВРДАР!

Koj провокатор е Македава
Па гомното голман цело време провоцираше, на крај си доби. Од секогаш Македа ми бил омилен играч, не ми се верува дека игра за Вардар :D

Македа не реагира онака ако не е испровоциран.

На Марсениќ два пати по ред му падна топката од рака и се стопи предноста, и една грешка на Лацковиќ, одма се свести Раул и ги внесе Македа и Столе.

Арпад :cuc:

Потоп :icon_mrgr: тоа е тоа кога имаш повеќе варијанти, кога можеш да менуваш, кога не си ограничен и целата игра ти се основа на еден бек... :) Посебно многу ме радува што Штербик е во јака форма, го јадат годините, ама уште добри партии ќе пружи мајсторот :cuc:

Koj провокатор е Македава

Така изгледаше, ама баш ми се свиѓа што имаме ваков играч, човеков не можат ни тројца да го сопрат и напад и одбрана одличен, плус со големо искуство, играч во два правци совршенство... :icon_mrgr: Такво играчиште ни треба, не ко некоја пичица со плачки со глумење, само буши ги и гази ги без милост :busi:

Лани кој играч провоцираше кон публика од овие гнасиве? Гајиќ беше или грешка сум ?
На Гајиќ памтам у Скопје му запеа цела сала Гајиќ мајмуне, така да ваљда на него мислиш :D

Лани кој играч провоцираше кон публика од овие гнасиве? Гајиќ беше или грешка сум ?
Гајиќ беше, ама не провоцираше у сала.
Имаше некаква изјава, не можам да се сетам шо конкретно беше па поштено си добијаше свирежи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom