Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.578
- Поени од реакции
- 18.059
Се шпекулира дека веќе се продадени дури два дреса,од кој едниот го купил татко му,другиот брат му

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Остај ти како се рангира, дечкото играше у најдобрата ракометна лига у свет и се покажа дека е солиден и наместо да остане таму и да прерасне у најдобро лево крило у свет играјќи 2 пати неделно врвни утакмици, он се врати овде за да игра утакмици со Тинекс Пролет и Тутунски комбинант Бренд од Прилеп.Како се рангира Манасков во Европа за позицијата што ја игра и перспективата која ја има?
Во целост се согласувам со твојот пост ама друго ми беше прашањетоОстај ти како се рангира, дечкото играше у најдобрата ракометна лига у свет и се покажа дека е солиден и наместо да остане таму и да прерасне у најдобро лево крило у свет играјќи 2 пати неделно врвни утакмици, он се врати овде за да игра утакмици со Тинекс Пролет и Тутунски комбинант Бренд од Прилеп.
Професионализам е збор што не постои у речникот кај нашиве ракометари. Со исклучок на КиреВо целост се согласувам со твојот пост ама друго ми беше прашањето
Ако гледаш така треба на тој начин да се размислува и за Столе. Верувам дека и он може да направи трансфер во појака лига а не да пие секој втор ден во Рустикана![]()
И Горан ПопофПрофесионализам е збор што не постои у речникот кај нашиве ракометари. Со исклучок на Кире![]()
ХахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаЧаневски позитвно ме изненади, доста напреднал, можеби е новиот штербик.
Не можам да одговорам објективно на ова прашањеМе заболе мене за Манаскоф ко Манаскоф. Муабетот е дека ќе си добие минутажа и ќе игра одлично.
@Colt Willcox ќе те прашам тебе зошто пратам дека си доста упатен. Не е сеир прашањево, го прашав и Иво ама не знаеше да ми одговори. Како се рангира Манасков во Европа за позицијата што ја игра и перспективата која ја има?
Од тебе не очекував ваков одговорХахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха
Буквално немам коментар[DOUBLEPOST=1440548762][/DOUBLEPOST]
Не можам да одговорам објективно на ова прашање![]()
Ќе одговорам од моја перспективаОд тебе не очекував ваков одговор[DOUBLEPOST=1440574414][/DOUBLEPOST]Али како и да е, јасно ми е и без да ми одговориш
![]()
Секако дека не, ама така стојат некои работи во клуботЕпа Фрос, не знам дали како навивач на РК Вардар ќе бидеш задоволна Тимур да ти игра секоја утакмица а формата да не му е задоволителна, само затоа што е милениче и во случајов, само за да не игра Манаскоф![]()