Фан клуб - РК Вардар

Еве што мислеле :)

„Приоритет во продажбата оваа година ќе имаат верните навивачи и приоритетната продажба ќе биде за оние со сезонски карти. “Распродадена сала” е во смисла дека ланските приоритетни ќе имаат можност повторно први да добијат билет, а тоа е скоро 50% од салата.“

Каква легенда е овој столе. Му искоментирав нешто на статус и ми пиша инбокс и сеа муабет си праиме. Каков цар.
Столе е права легенда бре. Секогаш врака на фб и прави муабет. Мене и во инбокс ми честиташе роденден.

Многу глуп потег. Боље ја играа у Струга, него на овој тапа турнир шо го организираат со Нексе и оние греотите.

Циндриќ потпиша официјално? Имаше некое такво инфо, ама не знам колку беше сериозно..

Баш ме интересира да видиме во шо форма е Циндриќ,сепак имаше долга пауза....
П.С.
Имате некои договорени турнири надвор?
Ако не се лажам требаше Франција на некој турнир да учествувате...

П.С.

Мислам дека во Србија ќе идат на турнир. Бар така пишуваше дека ради тоа ја одбиле Струга. Тој у Јане Сандански, нема врска со струшкиот, пошто едниот е од 12-15 другиот од 23-27 август.

П.С.
Од утре почнуваат па ќе видиме, т.е. утре имаат лекарски прегледи во Систина а од вторник со тренинг. Туку од тренинг не можеш да заклучиш Циндриќ во што стање е зошто тој секогаш после 5 минути е жива вода и црвен во лицето :D

Нели имаше најави дека ќе се поставуаат монтажни трибини во Јане ? Колку што знам до сега нема ништо од тоа. Се планира или сепак се работело за дезинформација ?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom