Незапирливи 1903/87
Изгорен за Вардар
Затоа 80% од тие што кењаа против дерби навивачите, една утакмица немаат гледано после дуелот со Висла![]()
Јас не сум од тие 80%, јас си бев со Киелце

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Затоа 80% од тие што кењаа против дерби навивачите, една утакмица немаат гледано после дуелот со Висла![]()
Е ова веќе ми се допаѓааааааааааааааа!!!!!!!!!! @Colt Willcox
Значи Македа,Деревен,Марсениќ,Циндриќ и крилото.
Можеме да очекуваме уште еден десен бек бидејќи Терзиќ напушта.
Ја па се на натпревари од првенство идамЗатоа 80% од тие што кењаа против дерби навивачите, една утакмица немаат гледано после дуелот со Висла![]()
Еден од најдобрите слободни пикери-money can buy....Ја па се на натпревари од првенство идам![]()
Требаше Липовина да го донесат од овие што останаа на улица, многу добри критики добива од германските медиуми. Не ми се допаѓа мене многу Марсениќ ама лично мислење, ќе видиме...
Да, Колт во секој втор пост ги пишуваше, ќе го биде за скаутТешко дека би прифатил Липовина да се врати од Бундеслигата каде што игра одлично и најверојатно наскоро ќе оди во подобар тим, додека тука треба да се бори со Македа и Душебаев за позиција и да поминува многу време на клупа.
Грешката со Липовина и Марсениќ беше направена што цела година пред да дојдат во Металург беше познат нивниот потенцијал и тука дискутиравме за нив. Наместо тогаш да ги земевме уште во првата сезона на Самсоненко сега со поголема цена и сигурно плата би дошле. Ајде Циндриќ е откритие на Лино али за двајцава требаше уште многу порано да се реагира.