Фан клуб - РК Вардар

Затоа 80% од тие што кењаа против дерби навивачите, една утакмица немаат гледано после дуелот со Висла :icon_lol:

Јас не сум од тие 80%, јас си бев со Киелце :pipi:

Е ова веќе ми се допаѓааааааааааааааа!!!!!!!!!! @Colt Willcox

Значи Македа,Деревен,Марсениќ,Циндриќ и крилото.

Можеме да очекуваме уште еден десен бек бидејќи Терзиќ напушта.

Последно уредено:
Фала богу да имаме висок пикер што може да игра и одбрана. Со Илија мама треба да ебаваат у одбрана, плус Македа, одбраната очекувам да биде бар едно 40-50% постабилна.

Е ова веќе ми се допаѓааааааааааааааа!!!!!!!!!! @Colt Willcox

Значи Македа,Деревен,Марсениќ,Циндриќ и крилото.

Можеме да очекуваме уште еден десен бек бидејќи Терзиќ напушта.

Не верувам уште еден десен бек да носат. Тешко се наоѓаат тие и ако се добри ретко сакаат да бидат трета опција.

Мислам дека ќе донесат уште еден среден/лев бек за ротација да може да одговори на двете позиции, а за тие задачи одлично би дошол Атман.

Во случај на повреда на Карачиќ, ќе треба да гураме само со Циндриќ, во случај на повреда Горбок ќе треба да останеме на Деревен и Филипче. Затоа мислам ќе ја затворат таа дупка и нема да остават ништо на случајност.

Требаше Липовина да го донесат од овие што останаа на улица, многу добри критики добива од германските медиуми. Не ми се допаѓа мене многу Марсениќ ама лично мислење, ќе видиме...

Ја па се на натпревари од првенство идам :)
Еден од најдобрите слободни пикери-money can buy....
Суртук,204,долги раце,знае да се загради,само му треба малку подобра работа со нозе,и да го усоврши падот на паркет кога шутира..
Тоа според мене му е слабост,некако ептен суров(неделкан) ми е во ова поле.
Со добра работа од дечкото ќе бидни голем пикер,посебно зошто игра во два правци и можи да задоволи на сите позиции во одбрана,од 2-5...
Само малку темпераментот да му го средат,премногу лесно заработува исклучувања..
Ама ќе се изделка,досега не играше во екипи каде имаше големи мечеви,Партизан не треба да се трошат зборови за овие,во Металург почна добро,ама таман му тргна Минчо рече да се прај стипса...:pos:
Ќе му треба време да се врати во форма,не играше некој месец,па сега пак се врати во Партизан,да помогни малку....
Би требало да заврши добра работа во Вардар....

Требаше Липовина да го донесат од овие што останаа на улица, многу добри критики добива од германските медиуми. Не ми се допаѓа мене многу Марсениќ ама лично мислење, ќе видиме...

Тешко дека би прифатил Липовина да се врати од Бундеслигата каде што игра одлично и најверојатно наскоро ќе оди во подобар тим, додека тука треба да се бори со Македа и Душебаев за позиција и да поминува многу време на клупа.

Грешката со Липовина и Марсениќ беше направена што цела година пред да дојдат во Металург беше познат нивниот потенцијал и тука дискутиравме за нив. Наместо тогаш да ги земевме уште во првата сезона на Самсоненко сега со поголема цена и сигурно плата би дошле. Ајде Циндриќ е откритие на Лино али за двајцава требаше уште многу порано да се реагира.

Тешко дека би прифатил Липовина да се врати од Бундеслигата каде што игра одлично и најверојатно наскоро ќе оди во подобар тим, додека тука треба да се бори со Македа и Душебаев за позиција и да поминува многу време на клупа.

Грешката со Липовина и Марсениќ беше направена што цела година пред да дојдат во Металург беше познат нивниот потенцијал и тука дискутиравме за нив. Наместо тогаш да ги земевме уште во првата сезона на Самсоненко сега со поголема цена и сигурно плата би дошле. Ајде Циндриќ е откритие на Лино али за двајцава требаше уште многу порано да се реагира.
Да, Колт во секој втор пост ги пишуваше, ќе го биде за скаут :D

Леле леле Марсениќ :drk:

Добро е што се потврди како вистинито. Подобар потег од овој за пикер здравје...

Кажете му на Грофот дека чекам частење за новиот договор на Столе, лани имавме договор :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom