Они ли ги прават фан страните? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На Пенезиќ, Дарко Глишиќ, Алекс Дујшебаев Фанс, Златко Даскалоски итн.Они ли ги прават фан страните?![]()
Во вакви моменти ми фали Вујо, ептен многу!
Пази, онака ноншалантно да изиграш против сељацине е недопустливо. Ја не знам дали на ведетите им фалеше мотив, ама не знам што би бил поголем мотив од утакмицата лани во шталата кога ја освија титулата. Напад на службено лице на поливреме, протисоци од сите страни, Брумен со шлајм на коса 60 минути, слики со 9 во соблекувална со Ален Зекиров и др.
Пички и бескичмењаци!
Па да беше обратна ситуација, Левче и Гнидо да не начекаа нас у таква ситуација ќе не силуваа. Ја не знам нашиов дали знае нешто друго освен пас ок, шут ок, ок.
И добро е што се распаднаа, инаку сум убеден дека со составот од почеток на сезона, со сите што им отидоа, глатко ќе не опалеа и годинава!
Пенезиќ им нема дадено дозвола да и водат страна. Т.е. за официјална. Други и ја водат нејзинатаНа Пенезиќ, Дарко Глишиќ, Алекс Дујшебаев Фанс, Златко Даскалоски итн.
Види ги страниве шернуваат вести од vardarfans.mk, башка и по нападноста, спамувањето и нивото на писменост ќе познаеш.
ПС
Најјако е на Глишиќ страната, му пишал некој „со помин Даре, пак ќе си газиш, поз“, овие вратиле „Фала, да сте здрави и живи“, ко демек стварно Глишиќ да е!![]()
Мислам дека во Arcelor Mittal работиАбе на Душебаев девојка му да не е вработена нешто во клубот?
Во едно интервју Алекс кажа дека работела маркетинг нешто.
Со Киелце утакмицата во Скопје ја видов растрчана со уште 2-3 девојки, после кога патувале за Киелце имаше слика и таа во автобусот.
Можеби и тој поставил некој услов за да остане во Вардар, ништо чудно![]()
Што е битно , битно потпиша нов договор, голема работа ако и дале некоја работа сигурно е попаметна од нашиве тука, така да не губиме ништо.Абе на Душебаев девојка му да не е вработена нешто во клубот?
Во едно интервју Алекс кажа дека работела маркетинг нешто.
Со Киелце утакмицата во Скопје ја видов растрчана со уште 2-3 девојки, после кога патувале за Киелце имаше слика и таа во автобусот.
Можеби и тој поставил некој услов за да остане во Вардар, ништо чудно![]()
Oni ja vrabotile nejze a vie uste za DEKI se lutite. Ebave potomcite na ALEKSANDARШто е битно , битно потпиша нов договор, голема работа ако и дале некоја работа сигурно е попаметна од нашиве тука, така да не губиме ништо.