Фан клуб - РК Вардар

Они ли ги прават фан страните? :tapp:
На Пенезиќ, Дарко Глишиќ, Алекс Дујшебаев Фанс, Златко Даскалоски итн.
Види ги страниве шернуваат вести од vardarfans.mk, башка и по нападноста, спамувањето и нивото на писменост ќе познаеш.

ПС
Најјако е на Глишиќ страната, му пишал некој „со помин Даре, пак ќе си газиш, поз“, овие вратиле „Фала, да сте здрави и живи“, ко демек стварно Глишиќ да е! :pos:

Во вакви моменти ми фали Вујо, ептен многу!
Пази, онака ноншалантно да изиграш против сељацине е недопустливо. Ја не знам дали на ведетите им фалеше мотив, ама не знам што би бил поголем мотив од утакмицата лани во шталата кога ја освија титулата. Напад на службено лице на поливреме, протисоци од сите страни, Брумен со шлајм на коса 60 минути, слики со 9 во соблекувална со Ален Зекиров и др.
Пички и бескичмењаци!
Па да беше обратна ситуација, Левче и Гнидо да не начекаа нас у таква ситуација ќе не силуваа. Ја не знам нашиов дали знае нешто друго освен пас ок, шут ок, ок.
И добро е што се распаднаа, инаку сум убеден дека со составот од почеток на сезона, со сите што им отидоа, глатко ќе не опалеа и годинава!

Brat mnogu si gneven na niv, a isto i jas. Ama gledas kako se se vrti. Kaj se oni kaj sme nie? Nemase potreba od siluvanje ednostavno oni se minato. Takvi klubcinja imalo i ke ima. Toa sto se seljacista toa e druga rabota :) Uzivaj si sega vo mokniot Vardar a dogodina uste pojako :)

На Пенезиќ, Дарко Глишиќ, Алекс Дујшебаев Фанс, Златко Даскалоски итн.
Види ги страниве шернуваат вести од vardarfans.mk, башка и по нападноста, спамувањето и нивото на писменост ќе познаеш.

ПС
Најјако е на Глишиќ страната, му пишал некој „со помин Даре, пак ќе си газиш, поз“, овие вратиле „Фала, да сте здрави и живи“, ко демек стварно Глишиќ да е! :pos:
Пенезиќ им нема дадено дозвола да и водат страна. Т.е. за официјална. Други и ја водат нејзината :) нека намалат малце, уште за собарките во Русија немаат напраено.

Абе на Душебаев девојка му да не е вработена нешто во клубот?
Во едно интервју Алекс кажа дека работела маркетинг нешто.
Со Киелце утакмицата во Скопје ја видов растрчана со уште 2-3 девојки, после кога патувале за Киелце имаше слика и таа во автобусот.
Можеби и тој поставил некој услов за да остане во Вардар, ништо чудно :)

Со Киелце утакмицата во Скопје ја видов растрчана со уште 2-3 девојки, после кога патувале за Киелце имаше слика и таа во автобусот.
Мислам дека во Arcelor Mittal работи

Што е битно , битно потпиша нов договор, голема работа ако и дале некоја работа сигурно е попаметна од нашиве тука, така да не губиме ништо.

Што е битно , битно потпиша нов договор, голема работа ако и дале некоја работа сигурно е попаметна од нашиве тука, така да не губиме ништо.
Oni ja vrabotile nejze a vie uste za DEKI se lutite. Ebave potomcite na ALEKSANDAR

Ако ја тргнеме на страна фрката што Манасков ја има со Комити, дечкото моментално е у врвна форма, така да е повеќе од добро засилување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom