Фан клуб - РК Вардар

Ќе има некаде пренос?
сабота, 25.04.2015 МРТВ
12.00 (СОБРАН) одбојка Куп (ж) РАБОТНИЧКИ-ЈАНТА - (ком: Т.СТОЈАНОВСКИ)
14.30 (СОБРАН) одбојка Куп (м) СУШЕВО-СТРУМИЦА - (ком: Т.СТОЈАНОВСКИ)
17.00 (СОБРАН) дом.ракомет (м): ВАРДАР-МЕТАЛУРГ - (ком: Ј.КОСТОВСКИ)
21.00 (СОБРАН) кошарка АБА финале - (ком: Б.ЧУПЕСКИ)

Добро е ова ми се допаѓа, од старт со најсилниот состав.

Кога одбиваш да се тушираш со вода платена од руски рубљи

f1c570179d39a0dc27bdfc61f0bbce99.jpg

Вас ние ве ебевме, уште пред да влезат рубљите
а сега сте толку мизерни, што може да ве купиме
оооооооооооооооооооооооооооооооооооо
Јас не би те оставил и не би навивал за никој друг
јас не би те оставил ни да си мизерен како СЕЉОлург
ооооооооооооооооооооооооооооооооооо

Си еба мамата дербито :D
Ме изнервираа нашиве денеска, играа како со Пролет да ни е противник, место да фатат да ги прегазат, они лаганица, не напнуваа ич.
Филипче најдобар играч на теренот :icon_mrgr:
Одма станува јасно колку е саатот.
На крајот победата од 26-18 е и висока за она што го видовме на теренот.
Колку време ни требаше да направиме предност, плус Митревски се разбрани, а Штербик немаше ниедна одбрана па после 10-тина минути влезе Диви и остана на гол до крај на натпреварот.
На таков безидеен напад на Металург му дозволивме 6 гола за 10 минути да ни даде. Она моржон Пешевски ни правеше зицери. Со играч повеќе примивме гол, а не постигнавме ниеден. Полсе малце стегнавме во одбрана и постепено ја зголемувавме разликата.
Во второт дел кога дојде до делириум со МЕТАЛУРГ ЕБИСЕЕЕ, место да ги прегазат и од +8 да направат 20 разлика, они си го играа курот во напад, доволија и на 6 да ни намалат. Дибиров купна еден куп зицери, катастрофа е во последно време.
Сепак го имаше моментот на мечот кога му ја искрши кичмата на еден од Металурзите, а после со вртена топка го совлада Николче. Доби овации од цела сала за после да промаши 2-3 зицери :D
Прибак беше солиден, Душебаев на крајот не одржуваше во игра, а на пикер може да се каже дека не утепаа.
Утепаните Вргоч и Пешевски заедно искомбинираа 5-6 гола од вкупно 18.

Ништо веќе не наликуваше на дерби :D
Бројката на нашата трибина катастрофална, мислам дека никогаш волку малце не сме биле на дерби меч. Сепак навивањето беше супер. Бројот на специјалци премал за тоа што сме навикнале да го гледаме на дерби мечеви, без свирежи за противнички напади, без инциденти на теренот, без предмети во терен, без пцуење судии, ептен лабаво :D
Бар си игравме курташак со тоа куртоните од спортивна страна.
Се цепаа месец дена, ова им било најважно гостување, мобилизираа луѓе и од Аеродром, демек сега ќе сме им ја виделе вистинската сила, кога се играло на територија која била нивна, и на крај дојдоа истите 100 луѓе со собрани еден куп деца и буквално го преседоа цел натпревар. На остатокот од трибините никогаш немало помалку фанови на Металург. Дали 10 души имаше што беа нивни фанови, порано бар девојчиња пискаа кога ќе дадеа гол.
Јас се напнав што не навиваа идиотите, ептен дека ги испровоциравме, па почнаа да навиваат од 40-та до 50-та минута и толку беше :D МРТВИ!
Ми се исполни душата цела сала кога пееше МЕТАЛУРГ ЕБИСЕЕЕЕ во второ полувреме и обична публика почна да ги дупи, па почнаа да се препуцаваат со главната трибина :pos:
Без пароли на двете страни, никакви кореографии, едноставно комотен меч од суперлигата со слаб противник :icon_mrgr:

Секогаш викам прво скокни па кажи оп, така да дури не ја освоиме титулата ништо не коментирам. Се надевам ќе бидат попарени во Струмица, а потоа ќе ги добиеме на нивни терен за Зомимак да биде втор, само се ми личи дека нашиве ќе изиграат за Металург на крај...

Глупости.Наместо да ги прегазат на терен и крвнички да им наплатат на педерчињата они си играат курташак саат време на терен.Мораше денес +20 да светне за да си добијат дупло мочање Лино Ал Ми Немаме Паре Червар и Циганот со малите циганчиња.

Мене па на сељачење ќе ми делуваше тоа, ќе испаднеше не можеа на Киелце, им се напнаа на дечиштава :)

Коњаникот го заборави да го исхејта моментот судијава кога го сецна Шишкарев во контра :lolzz: и Савоски картон кога доби за урлање :icon_lol: келнерчево што го викате по фан клубов многу збеснува во последно време, те со Талант те со рандом делегати, некогаш може многу фраерлукот да не чини во ЛШ, не му се таму делегатите дрољи од Барбакан.

Вас ние ве ебевме, уште пред да влезат рубљите
а сега сте толку мизерни, што може да ве купиме
оооооооооооооооооооооооооооооооооооо
Јас не би те оставил и не би навивал за никој друг
јас не би те оставил ни да си мизерен како СЕЉОлург
ооооооооооооооооооооооооооооооооооо

Си еба мамата дербито :D
Ме изнервираа нашиве денеска, играа како со Пролет да ни е противник, место да фатат да ги прегазат, они лаганица, не напнуваа ич.
Филипче најдобар играч на теренот :icon_mrgr:
Одма станува јасно колку е саатот.
На крајот победата од 26-18 е и висока за она што го видовме на теренот.
Колку време ни требаше да направиме предност, плус Митревски се разбрани, а Штербик немаше ниедна одбрана па после 10-тина минути влезе Диви и остана на гол до крај на натпреварот.
На таков безидеен напад на Металург му дозволивме 6 гола за 10 минути да ни даде. Она моржон Пешевски ни правеше зицери. Со играч повеќе примивме гол, а не постигнавме ниеден. Полсе малце стегнавме во одбрана и постепено ја зголемувавме разликата.
Во второт дел кога дојде до делириум со МЕТАЛУРГ ЕБИСЕЕЕ, место да ги прегазат и од +8 да направат 20 разлика, они си го играа курот во напад, доволија и на 6 да ни намалат. Дибиров купна еден куп зицери, катастрофа е во последно време.
Сепак го имаше моментот на мечот кога му ја искрши кичмата на еден од Металурзите, а после со вртена топка го совлада Николче. Доби овации од цела сала за после да промаши 2-3 зицери :D
Прибак беше солиден, Душебаев на крајот не одржуваше во игра, а на пикер може да се каже дека не утепаа.
Утепаните Вргоч и Пешевски заедно искомбинираа 5-6 гола од вкупно 18.

Ништо веќе не наликуваше на дерби :D
Бројката на нашата трибина катастрофална, мислам дека никогаш волку малце не сме биле на дерби меч. Сепак навивањето беше супер. Бројот на специјалци премал за тоа што сме навикнале да го гледаме на дерби мечеви, без свирежи за противнички напади, без инциденти на теренот, без предмети во терен, без пцуење судии, ептен лабаво :D
Бар си игравме курташак со тоа куртоните од спортивна страна.
Се цепаа месец дена, ова им било најважно гостување, мобилизираа луѓе и од Аеродром, демек сега ќе сме им ја виделе вистинската сила, кога се играло на територија која била нивна, и на крај дојдоа истите 100 луѓе со собрани еден куп деца и буквално го преседоа цел натпревар. На остатокот од трибините никогаш немало помалку фанови на Металург. Дали 10 души имаше што беа нивни фанови, порано бар девојчиња пискаа кога ќе дадеа гол.
Јас се напнав што не навиваа идиотите, ептен дека ги испровоциравме, па почнаа да навиваат од 40-та до 50-та минута и толку беше :D МРТВИ!
Ми се исполни душата цела сала кога пееше МЕТАЛУРГ ЕБИСЕЕЕЕ во второ полувреме и обична публика почна да ги дупи, па почнаа да се препуцаваат со главната трибина :pos:
Без пароли на двете страни, никакви кореографии, едноставно комотен меч од суперлигата со слаб противник :icon_mrgr:

Секогаш викам прво скокни па кажи оп, така да дури не ја освоиме титулата ништо не коментирам. Се надевам ќе бидат попарени во Струмица, а потоа ќе ги добиеме на нивни терен за Зомимак да биде втор, само се ми личи дека нашиве ќе изиграат за Металург на крај...
Имаше кореографија им фрливте од рубљите толку гледаш :D

Пичондрите од ЖРК Флери во маички Вардар во ложа :D

Дајте видео од голот на Дибиров у прво,Стив Неш гомна да јаде по бурек ги прати:pos::cuc::cuc:.Стварно е олош а осети меко ги понижува да крај.:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom