Фан клуб - РК Вардар

лабава утакмица со борец вакви уште 3 ќе изиграат денес

Што се губите бе, што да направат? у санаториум да се затворат и да не играат веќе ракомет и да не водат нормален живот, да беше сликава пред 3 месеца ке ви беше сасвим нормално и ке се смеевте "Столе види што јаде Терзич најголема будала, еееееј Милич како дете е се избричил" , немој да ме јебете!

Абе дечки некој има ли инфо како заврши вториот меч од групата на Вардар??? Со кого ке се игра попладне? Со Охрид или Прилеп?
http://www.ohridnews.com/vesti/82978
Еве Охриѓани победиле.

Последно уредено:
Абе дечки некој има ли инфо како заврши вториот меч од групата на Вардар??? Со кого ке се игра попладне? Со Охрид или Прилеп?
http://www.ohridnews.com/vesti/82978
Еве Охриѓани победиле.
и овие ќе јадат 20ка изгледа :)[DOUBLEPOST=1429624723][/DOUBLEPOST]
Се плаќа карта за утакмициве бе ?
да да на врата има кутија па кој колку може остава :) ......каква карта само желба треба и правец сала сабајле имаше едно 6-7комити го држеа запад :)

Што се губите бе, што да направат? у санаториум да се затворат и да не играат веќе ракомет и да не водат нормален живот, да беше сликава пред 3 месеца ке ви беше сасвим нормално и ке се смеевте "Столе види што јаде Терзич најголема будала, еееееј Милич како дете е се избричил" , немој да ме јебете!

Емпатија со Комити, барем малку. Затоа како што пишаа и други, после Вардар ќе играат најмногу во Зомимак.

Да ти се одмили Вардар од тој рунтавиот Слепи Миш,му паметам некои коментари за Вардар пред година дена у стилот Миравци и сл.Се надевам и Лешовски е дел од оваа екипа,баш би си одговарале!

Edinstvena dobra rabota e sto naredna sezona ke nemame pravo da raspolagame so argumentot „Naredna sezona sega pocnavme da se gradime kako tim“

Izvinete na postov sto lici deka e praten od Internet explorer

Да ти се одмили Вардар од тој рунтавиот Слепи Миш,му паметам некои коментари за Вардар пред година дена у стилот Миравци и сл.Се надевам и Лешовски е дел од оваа екипа,баш би си одговарале!
Za zal, del e.

Mnogu sakam nekoj den Komiti da gi presretnat duovo "vi go krepime gradov".

Лабава утакмица. Добривоје ги наполни, мислам дека немаше промашување, освен пеналот у последна секунда кога му ја поклони топката на голманот на Охрид. Од кај го ископале типот само Охриѓани не ми е јасно. :pos: Типот беше метро и желба за растење, ко од улица да го собрале.
Раул го играше Тоскич крило,Абутович десен бек :pos:
Очекував и Милиќ пикер да го тури....

Ваљда нема и утре у Струмица така да се заебава, нејќам ни да помислам на нешто друго освен победа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom