Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

и овие ќе јадат 20ка изгледаАбе дечки некој има ли инфо како заврши вториот меч од групата на Вардар??? Со кого ке се игра попладне? Со Охрид или Прилеп?
http://www.ohridnews.com/vesti/82978
Еве Охриѓани победиле.
 [DOUBLEPOST=1429624723][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1429624723][/DOUBLEPOST]
да да на врата има кутија па кој колку може оставаСе плаќа карта за утакмициве бе ?
 ......каква карта само желба треба и правец сала сабајле имаше едно 6-7комити го држеа запад
 ......каква карта само желба треба и правец сала сабајле имаше едно 6-7комити го држеа запад 

Што се губите бе, што да направат? у санаториум да се затворат и да не играат веќе ракомет и да не водат нормален живот, да беше сликава пред 3 месеца ке ви беше сасвим нормално и ке се смеевте "Столе види што јаде Терзич најголема будала, еееееј Милич како дете е се избричил" , немој да ме јебете!
Желба имам, пари слабо[/quote
епа тогаш пешки имаш време факај патот па се гледаме на трибина да викаме малцеЖелба имам, пари слабо

Za zal, del e.Да ти се одмили Вардар од тој рунтавиот Слепи Миш,му паметам некои коментари за Вардар пред година дена у стилот Миравци и сл.Се надевам и Лешовски е дел од оваа екипа,баш би си одговарале!
 Типот беше метро и желба за растење, ко од улица да го собрале.
 Типот беше метро и желба за растење, ко од улица да го собрале.