Фан клуб - РК Вардар

Де бе како ја влечат ждрепкава набрзина овие ко Рогиш да им држи пиштол на глава позади.

За триес секунди, баш тоа помислив и јас. Лига Шампиони Џани кога ќе ја завлече, матер и ебава, по саат време го дрви...

Само да не се опуштат сега... Ова колку е и добро толку е и лошо

СЕКС СО ПОЉАКИЊИ ШАЛАЛАЛА!!!!!!!!

И кога веќе ми стигат нотификации ај да допишам уште нешто.Џабе анализи правите џабе си трошите зборовите.Какви играчи какви бакрачи чувајте си го таму пророкот од Комити форумот што се што наречува за РК Вардар се исполнува.Рече 11 гола победа ни гол повеќе ни гол помалце.Да сум на ваше место у понеделник кога ќе се разбуде човеко ќе го чека цел шлепер ладно Скопско за да нарече фајнал 4 у Келн за вас.

И пророкот пак погоди, не е нормален :pos:

Кога ќе ми текне дека и лани Фленсбург ги баравме...:D

Абе далеку од тоа дека ова значи сигурен наш пласман, туку од понуденото е најдобрата опција, во споредба со другите понудени нагазни мини :D

Ждрепкава НЕ МОЖЕШЕ ДА БИДЕ ПОЛОША! :D

Зошто, зошто ми е страв од дежа-ву лани. Пак се добива најпосакуваниот противник, кој треба да е „најслаб“ од можните. Лани за Фленсбург беа радости кога се извлече, па не испадна по планираното, иако па рака на срце и не се пласираа на Ф4 само ради голови на гости.

Вива Тарги Киелце се истото ко Фленсбург и Висла, мистериозен противник од кого не знаеш шо да очекуваш и како ќе ти изигра. Заедно со Веспрем беа двата противника кои играат „потимски“, наспроти Кил и Барса. Е сеа, Вардар сезонава се изнаигра против тимови кои повеќе играат тимски него со тимови кои имаат изразити индивидуални ѕвезди во екипата, па тоа може да е предност.

Но, против „нефаворитите“ Вардар сезонава и немаше бај најсјаен пристап. Сигурен сум дека Кил ќе паднеше, едноставно се има противлекот за швабска екипа макар и за најјаката нивна. Здравје на фанјл фор можеби, ако не се обрукаат со Пик Сегет.

Во случајов најдоброто е тоа што реваншот се игра на гости! Бидејќи досега увидовме дека Раул учи од грешките и секогаш реваншите се подобри од првиот меч. Хамбург, Фленсбург, РНЛ, Монпеље, Висла... единствено против Веспрем повратноит меч во ЛШ беше полош, но затоа после во СЕХА се виде огромен напредок. Така и за со Киелце, дома во мечот во кој тимот би бил помалку спремен би се искористил џокерот публика, а на гости џокерот Гонзалез. За разлика од Каденас, на Душебаев му е баш ученик, под негова капа печеше занает, ќе биде интересно да се види дали ќе го надмудри.

Дојдовме тука за да го извлечиме Киелце, каде со вакви изјави бе :facepalm:
ова ли го кажал не знам јас изгасив не можам да го слушам :lolzz: лелелеле ејј хохштаплерана невидена :lolzz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom