Фан клуб - РК Вардар

Тоа е тоа на жалост...

Инаку многу добра опција одбрал. Тим каде што допрва планираат да вложуваат во ракометот.
Според ова, изгледа ќе им биде главен организатор и играта ќе се гради околу него.

Многу се плашев дека ќе заврши кај комшивките имајќи во предвид дека очајно им фали организатор на нив...

Вардареее,Прибак кај ти еее...[DOUBLEPOST=1424877234][/DOUBLEPOST]
g2WxzWk.png

Ne go mozam likov XD
Љубо Манијак,осуден на седум години робија поради силување во самоодбрана!

Барем да му ја дадат капитенската лента на некој од натпреварите во ЛШ.... И еден дрес да земам од него..

Навивам од следна сезона Сеха да рипне на уште повисоко ниво, да застане близу ЛШ и Прибак да е тој што ќе ни пресуди. Гомна скапани, незахвални, дегенерик до дегенерик собрани куп.
Оваа сезона купивме сезонски, на утакмицата со Везпрем се поклопи рандом луѓе да имаат карти купено само за таа утакмица на нашите седишта. Неписмени створења.
Не сум фактор јас а ни моите 1500 денара кои ќе влијаат нешто со тоа, ама од следна сезона во сала не стапнувам. Фановите на Металург нека се префрлат сега во Јане, нека купуваат сезонски нека паѓаат у несвест за тоа колку Вардар е јак.

Навивам од следна сезона Сеха да рипне на уште повисоко ниво, да застане близу ЛШ и Прибак да е тој што ќе ни пресуди. Гомна скапани, незахвални, дегенерик до дегенерик собрани куп.
Оваа сезона купивме сезонски, на утакмицата со Везпрем се поклопи рандом луѓе да имаат карти купено само за таа утакмица на нашите седишта. Неписмени створења.
Не сум фактор јас а ни моите 1500 денара кои ќе влијаат нешто со тоа, ама од следна сезона во сала не стапнувам. Фановите на Металург нека се префрлат сега во Јане, нека купуваат сезонски нека паѓаат у несвест за тоа колку Вардар е јак.
Редарите што ви рекоа , дечки гитла а?

Ајде, се прави место за <3 Деки Манасков <3

Редарите што ви рекоа , дечки гитла а?

Ајде, се прави место за <3 Деки Манасков <3
Не се побунивме никаде зошо џабе ќе беше а и почнуваше утакмицата. Најдовме 2-3 реда над нас празни столчиња и седнавме таму.

Јас би ја повлекол 8-ката и би го ставил капитен до крајот на сезоната тој да биде првиот кој ќе го крене шампионскиот пехар, но многу летам и јас со ваква расипничка управа за жал ова ќе ни се случува. Со среќа Прибак мајсторе се надевам ќе се простиме со шампионскиот пехар и шампањско.
Штета ќе фали најскромниот ракометар и човек со големо црвено-црно срце, никогаш нема да го заборавам лани сигурно ќе се сетите кога сите со бесни коли доаѓаат и си одат, Прибак со точакот си весла по кеј накај дома.

Тоа е за жал си замина Прибак.ќе бидат соиграчи со Џомба.

За утре каков состав се најавува? Ќе се иде на победа или ќе се ротира колку што е можно повеќе?

За утре каков состав се најавува? Ќе се иде на победа или ќе се ротира колку што е можно повеќе?
Со оглед на тоа што првите уткамици од осмина финале ЛШ се играат за дваесетина дена, нема причина зошто да не играат со најдобар состав и утре и во сабота против Татран.
За утре е најавен стрим на страната на СЕХА, а за со Татран МТВ има најавено пренос.

Брат, ние цело друштво имаме сезонски, и нормално за СЕХА си купуваме од тие од 120 денари, кога на утакмицата против Мешков еден чика си седи на мое место, му викам ми седите на местото и кога овој вика, ја имам сезонска, со таа си влегов ова е мое место. И стварно на сезонската тоа место го пишуваше, ама легендите како го пуштиле да влезе на врата страшна работа. Башка, тоа беше прва утакмица после СЦ во Катар, и на билетара се чекаше по 30 минути пошто една каса беше! :tapp:

Може се шверцал преку познат за да влезе гага, па сеа нешо се вади со сезонската. За у СЕХА мање више повеќето седат рандом по местата.

До сеа ја а и други шо ги знам со сезонски, немале проблеми во ЛШ со седиштата.
Тие ги работат мктикетс и колку што знам седиштата со сезонски исклучени се од системот веднаш.

Можно е да се прават и дубари со фалсификати како што беше лани ситуацијата со Фленсбург...

Кога е точно утакмицата?
На страната на Вардар пишува од 18, на сеха од 19, а на резултати од 16.
На кого да му верувам? :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom