Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што ќар од Циндриќ кога ќе играме проотив одбрани како на Кил и Веспрем?
Единствено е недостаток тоа што ниту Карачиќ ниту Циндриќ не играат одбрана...
Татко му на Арпад незнаел дека го ставиле голман да биде. И после коа дознал коментарот "абе каков голман, два метра ќе пораснеш, бек треба да бидеш"![]()
Да ама секако тоа се две замени, освен кога Карачиќ останува во одбрана... Како и да е, сосема сме океј вака, али не треба да се потпираме многу на Лацковиќ и затоа треба да се донесе Велко според мене.Кога на бек ги имаш Горбок, Деревен и Македа, играчи на кои што мора да им излезат за да не ги решетаат од 9 метри, таа проретчена зона играчи техничари и брзи како Циндриќ или Душебаев знаат одлично да го искористат и за влез и за игра со пикер.[DOUBLEPOST=1423429337][/DOUBLEPOST]
Пикер + Лацковиќ + Абутовиќ + Македа па и не е толку лоша одбрана, со тоа што Лацковиќ и Абутовиќ се двоецот на 3 и 4. И ја искрено мислев дека ќе ни треба уште еден за одбрана ама и вака поставена не е лоша...
Обратно беше,Штербик го кажа тоа на ТимурАбе најјако е кога иде инсертот како Тимур му дава гол на Арпад кога бранеше за Барса и му вика "Арпад види како јас тебе те резилам"![]()
Обратно беше,Штербик го кажа тоа на ТимурАбе најјако е кога иде инсертот како Тимур му дава гол на Арпад кога бранеше за Барса и му вика "Арпад види како јас тебе те резилам"![]()
Обратно беше,Штербик го кажа тоа на ТимурИначе Тимур да го слушаш на Македонски е самоизмачување
и сам си кажа дека у глава му е каша 500те различни јазици у соблекувална
[DOUBLEPOST=1423437323][/DOUBLEPOST]
Обратно беше,Штербик го кажа тоа на ТимурИначе Тимур да го слушаш на Македонски е самоизмачување
![]()
Не е ,како може Штербик да го каже тоа кога он брани а Дибиров му шутира[DOUBLEPOST=1423451642][/DOUBLEPOST]нема вага нема платаОбратно беше,Штербик го кажа тоа на ТимурИначе Тимур да го слушаш на Македонски е самоизмачување
[DOUBLEPOST=1423437323][/DOUBLEPOST]
![]()
Без пари, плус лименка пиво од играчите имаме како фала што ги бодриме и пакет смоки од витаминка, биди тамукарти за вечер има или влез беспари[DOUBLEPOST=1423488906][/DOUBLEPOST]карти за вечер има или влез беспари
мислиш дека си интересен???Без пари, плус лименка пиво од играчите имаме како фала што ги бодриме и пакет смоки од витаминка, биди таму![]()