Картите за на трибината кај Комити колку се и кога ги пуштаат (за наредниот натпревар со Реин Некар ме интересира) ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не гледам причина да се купува Станиќ... освен да се ослаби Металург. Ако е тоа, ок... ама покрај Штербик нема потреба од Станиќ, подобро би инвестирал во млади таленти отколку да се фрлаат толку многу пари за втор голман.
Satanic e odlicna investicija za vtor golman. Sekoja utakmica big imale barem 20 odbrani od eden ili drug...
Ne lazi ti sakas da kupisСакав да прашам дали има уште останато карти од тие што се за комити ( за стоење ) за натп. со Рајн-Некар? Искрено јас не ни знам дали се пуштени во продажба или не, ама другар ми даде обврска да купам не е од Скопје, од Прилеп е и не му се ипплаќа да доаѓа за само да купи карта..По аватаров се познава дека не сум упатена за картиве за Вардар, затоа барам од тука некоја информација
Исто ме интересира ако се продаваат на билетарата во Ј.Сандански, кои денови работи и кое е работното време?
Поздрав, честито за победата денес![]()
500 denari e blok a poedinecna 120 denari.Ова 500 е за блок карта или поединечна? Затоа што не ми треба блок туку за еден натпевар ..
Штом купил другар ти тогаш пуштени се во продажба веројатно..Ако има некој точна информација нека пише хахаха
Иначе не сум јас таа што сака да купи карти како што пиша некој погореИмам блок карта за Металург купено веќе
![]()
Нема потреба од тоа некој да си оди. Станич нема право да игра ЛШ. Ке користи само за Сеха лига. Иако и јас не го сакам. Со овој трансфер доста ке се ослаби и противникот.